Vojtěch Dyk & B-Side Band TOUR 2017

Akce Valtice

Vojtěch Dyk & B-Side Band TOUR 2017
Koncerty
Web organizátora:
vojtechdyktour.cz/
Další akce ve městě Valtice

Vojtěch Dyk & B-Side Band TOUR 2017 *Valtice* OPEN AIR

VÍNO - BIG BAND - ZPĚV
Dne 12.8.2017 proběhne speciální OPEN AIR koncert Vojtěcha Dyka & B-SIDE BANDu přímo v areálu vinařství Chateau Valtice!
Nejenom že se můžete těšit na luxusní stage design s barem, našlapaný repertoár TOUR 2017, ale také na speciální edici vín vytvořenou právě pro tento večer ;)
Po koncertě proběhne afterparty ve Vinařské stodole přímo v areálu Chateau Valtice, kam jste všichni srdečně zváni! Přijďte si s námi pobavit ;)
Vstupenky doporučujeme pořídit si téměř okamžitě - areál vinařství bohužel není nafukovací a bonusových lákadel je mnoho ;)

Děkujeme všem sa sdílení.
---------------------
Po roční odmlce vyplněné přípravou a realizací Bernsteinovy mše se zpěvák Vojtěch Dyk a kapela B-SIDE BAND s bandleaderem Josefem Buchtou vrátí na koncertní pódia.

Nové turné s novým repertoárem a v novém stage designu by mělo odstartovat v březnu příštího roku, v plánu je kolem 35 koncertů po celém Česku. Kapela s Dykem se objeví rovněž na letních festivalech.

Pro nové turné vyhlašuje Vojtěch Dyk návrat k ryzím hodnotám. „Jde nám o jednoduchost a maximální sdělnost, a to by mělo být vidět i slyšet na pódiu jak ve výpravě, tak v repertoáru,“ říká Vojtěch Dyk a dodává: „Právě ta jednoduchost sdělování mi v dnešní době chybí, všechno je zanesené takovým mediálním bahnem a my chceme tohle bahno rozvířit a postavit proti němu jasnou a čistou zprávu.“

Na koncertech zazní z velké většiny nový repertoár, a to jak autorské skladby, tak největší světové hity v novém aranžmá pro B-SIDE BAND. „Je to naše v pořadí již šesté turné. Těším se na nové songy, nové kostýmy i stage design. Pro mě osobně je to i taková malá oslava desátých narozenin B- SIDE BANDu, které v této sezoně slavíme,“ říká bandleader Josef Buchta.

Místo konání akce: Château Valtice - Vinné sklepy Valtice a.s., Vinařská 407, Valtice
Vstupenky: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/vojtech-dyk-b-side-band-bandleader-josef-buchta-tour-2017-chateau-valtice-valtice-1052652
Datum začátku akce: 12. Srpna 2017 20:30
Datum ukončení akce: 12. Srpna 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 48.7395N 16.7495E

Případné změny si prověřte na webu akce Vojtěch Dyk & B-Side Band TOUR 2017 *Valtice* OPEN AIR

Jméno organizátora: Vojtěch Dyk & B-Side band
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce