133 / Soul Sisters /cz/

Akce Pardubice

133 / Soul Sisters /cz/
Koncerty
Další akce ve městě Pardubice

133 / Soul Sisters /cz/

LUCIE ZEMANOVÁ- ZPĚV
JAKUB URBAN-PIANO, KEYBORDS
PAVEL ŠLOSAR- KONTRABAS
ONDŘEJ SLUKA- BICÍ

Kapela je složená ze čtyř energických a zkušených muzikantů, kteří s úspěchem hrají skladby jako fusion žánrů z oblasti soulu, jazzu, popu i latin music v zajímavých aranžích i rytmech. Nabízí slavné hity Stevie Wondera, Arethy Franklin a dalších, které posluchače zaujmou krásnými jazzovými aranžemi. Lucie Zemanová- zpěv- je absolventkou Pražské konzervatoře. Spolupracuje s Back Side Big Bandem, kapelou Update, Steamboat Stompers, či s Jakubem Smolíkem. V roce 2013 byla sólistkou na Vánočním turné Orchestru Václava Hybše. Někdy působí i s kapelami Jazz Inflagranti, Joy Box, Dixieland Messengers či hostuje s Big Bandem Českého rozhlasu, kapelou Jazz Efterät a dalšími. Jakub Urban-piano, keybords- vystudoval klasický a jazzový klavír na Konzervatoři a VOŠ Jaroslava Ježka v Praze. Píše autorskou hudbu, kterou realizuje ve svém projektu Urban trio. Úzce spolupracuje se zpěvákem Janem Smigmatorem. Občas působí jako klavírísta u Hudby hradní stráže a Policie ČR. Slyšet ho můžete i v Bohemia bigbandu Bohuslava Wolfa, či v projektech trumpetisty Michala Gery, kontrabasisty Františka Uhlíře a dalších jazzmanů.
Pavel Šlosar- Kontrabas- studoval hru na kontrabas u Jana Greifonera. Spolupracuje s kapelou Steamboat Stompers, Jazz Inflagranty, Václav Kameník kvartet, Evou Emingerovou, Jitkou Vrbovou, Bobbym Gordonem a dalšími.
Ondřej Sluka- bicí- vystudoval Konzervatoř Jaroslava Ježka a učitelem a vedoucím bicího oddělení v ZUŠ Bajkalská. Je stálým členem kapel :Nightwork, Jan Smigmator & Swinging Q, Urban Trio, Robert Rovina Group, Hot Line, Bigband Vladislava Brože.

Více: http://www.soulsisters.cz
Ukázky: http://www.soulsisters.cz/video https://www.youtube.com/watch?v=2sTgYwqUYfA https://www.youtube.com/watch?v=osTrzp1nlLc

Místo konání akce: Jazz Tangens Club, Jindřišská 698, Pardubice
Datum začátku akce: 15. Září 2017 20:20
Datum ukončení akce: 16. Září 2017 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0363N 15.7766E

Případné změny si prověřte na webu akce 133 / Soul Sisters /cz/

Jméno organizátora: Jazz Tangens Club
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Enteria Aréna, Pardubice
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice
JELEN- KONCERT SVITAVY
areál před KC Fabrika, Svitavy
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice