19. Cyklovíkend se Sport Arsenalem a Cykloknihami

Akce Holany

19. Cyklovíkend se Sport Arsenalem a Cykloknihami
Akce pro děti, Sportovní akce
Jachta Holany, Holany
Další akce ve městě Holany

19. Cyklovíkend se Sport Arsenalem a Cykloknihami

Cyklovíkend 2017 se bude konat
v rekreačním středisku Jachta Holany. Srazovým místem bude rekreační středisko Jachta Holany, které se nachází přibližně 12 km od České Lípy. Areál je umístěn v krásném a klidném borovicovém lese na břehu Milčanského rybníka, s překrásným výhledem na jeden z dominantních vrchů se zříceninou hradu Ronov. Prezence - V pátek 23. června 2017 od 17.00 do 21.00 hodin, případně v sobotu 24. června do 8.30 hodin. Páteří sobotní trasy bude tzv. Husí cesta, klikatící se po hřebeni mezi roklemi Kokořínska. Tato část trasy je určena jen pěším turistům a nám – cykloturistům.
Trasy
Budou účastníkům doporučeny, ale nikomu nebráníme zvolit si individuální. Každý dostane plánek s vyznačením zajímavých míst. Po loňské zkušenosti nebude v sobotu organizován hromadný odjezd, vyjíždět je třeba po menších skupinkách. Sobotní trasa bude mít velkou variabilitu kilometráže, možno absolvovat jen 30 km, ale také více než 70 km. Vyšplháme se na několik hradních zřícenin a zastavíme se na vyhlídkových místech s překrásnými pohledy do krajiny. Navštívíme místa, kde se natáčely exteriéry českých filmů, např. Kolja, Rebelové i TV seriál Zdivočelá země. Prohlédneme si muzeum čertů i samotné peklo. Rovinatější nedělní trasa nás dovede k jednomu vodopádu i k maringotkovému sídlišti s největším maringotkovým mrakodrapem v Evropě, možná i na světě.
Poznámka
Celý rekreační areál je rezervován jen pro náš Cyklovíkend. Přesto je nutné svoji účast nahlásit pořadatelům předem na email: obchod@sportarsenal.cz
Prosíme o jmenný seznam všech přihlašovaných účastníků, jejich ročník narození, adresu bydliště a emailový kontakt. Nikoli například: Franta Vomáčka + 21 kamarádů .
V případě naplnění kapacity ubytování bude vyhlášen STOP stav.

Přejeme všem účastníkům devatenáctého Cyklovíkendu mnoho příjemných zážitků

Místo konání akce: Jachta Holany, Holany 0106, Holany
Datum začátku akce: 23. Června 2017 17:00
Datum ukončení akce: 25. Června 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6232N 14.4831E

Případné změny si prověřte na webu akce 19. Cyklovíkend se Sport Arsenalem a Cykloknihami

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
KÁJA A BAMBULÁČEK - BAMBULKOVÁ SHOW
Kulturní a konferenční centrum, Litoměřice
CIRKUSÁCKÁ POHÁDKA
Krušnohorské divadlo, Teplice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Městský společenský dům, Kolín