1.podzimní offroad poježdění 2017

Akce Mělník

1.podzimní offroad poježdění 2017
Auto Moto
Další akce ve městě Mělník

1.podzimní offroad poježdění.

Zveme vás na víkendový OFFvýlet, který se pojede v kraji pod Bezdězem, Ralskem a Ještědem.

Komu je akce určena:
Všem, kteří jezdí na cestovních endurech a nebojí se trochy terénu a chtějí si projet víkendovou trasu po lesních a polních cestách v pěkné krajině za vodičem který slušně zná okolí. Není to asi pro člověka, který se ještě nesvezl ani na polní cestě. Na druhou stranu nejsou potřeba velké zkušenosti. Doporučené pneu minimálně na úrovni Mitas E07 apod. Obtížnost trasy bude lehká až středně těžká. Detaily je možno mírně upravit podle vašich schopností a samozřejmě hodně ovlivní počasí.

Co nás čeká:
Sejdeme se v sobotu na benzínové pumpě v Bělé pod Bezdězem. Nejprve si dáme kolečko v lesích kolem Bělé, pak budeme pokračovat směr Horní Krupá a Kuřivody. Buď tam, nebo v Mimoni si dáme oběd. Mezitím ještě můžeme navštívit bývalé vojenské letiště v Hradčanech a udělat si atraktivní fotky a videa při vyjíždění na úly (chráněný stání letadel). Pak budeme pokračovat směr Hamr, cestou se můžeme podívat na přírodní atrakci zvanou průrva Ploučnice, kde řeka napřed teče úzkým kaňonem a pak uměle vysekaným tunelem ve skále. Dále dojedeme přes Žibřidice do kempu Černá Louže, kde nás čeká spaní v chatkách, jídlo a pitný režim. Délka sobotní trasy bude lehce přes 100 km, samozřejmě s možností zkrácení nebo prodloužení podle času a nálady. Večer vám přichystáme menší školení pro plánování podobných tras, jaký pojedeme, do navigací a telefonů.
V neděli si uděláme okruh kolem Hrádku nad Nisou. Na trase je opět místo na atraktivní fotky a videa - tentokrát mezička, na které se dá dobře a bezpečně skákat. Následně pojedeme u Václavic kolem druhého největšího větrného parku v ČR a vezmeme to přes Chrastavu do Liberce, kde si dáme oběd a před obědem bude možnost zkusit si výjezdík, kde se zas dají udělat pěkné fotky. Z Liberce budeme pokračovat kolem Obřího sudu na Javorníku, trochu se pomotáme po stráních Ještědského hřebenu a výlet ukončíme podle času buď v Českém Dubu, nebo v Osečné, kde to předběžně kolem 15. hodiny rozpustíme a rozjedete se domů. Délka nedělní trasy bud cca 80 km, zas je možno délku i čas ukončení lehce upravit podle vás.

Je to pouze pro 7 motorek + vodič , z tohoto důvodu se hlaste dopředu.
Cena je 1300 Kč včetně ubytování ve vytápěných chatkách.
Více info na tel : 608067212
Email : roadadventure@email.cz, gsadventure@email.cz
www.road-adventure.cz

Místo konání akce: ROAD adventure, Pražská 3746, Mělník
Datum začátku akce: 23. Září 2017 09:00
Datum ukončení akce: 24. Září 2017 15:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.3396N 14.4929E

Případné změny si prověřte na webu akce 1.podzimní offroad poježdění.

Jméno organizátora: ROAD adventure
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce