3. pražský běh v červených šatech 2018

Akce Praha

3. pražský běh v červených šatech 2018
Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

3. pražský běh v červených šatech // 3rd Prague Red Dress Run

--------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------

Přijďte všichni, vezměte si na sebe ty nejlepší dámské červené šaty, co máte (až jste žena či muž) a přispějte na dobrou věc!

29. dubna připravují Prague Hash House Harriers ve spolupráci s organizací Život90 (http://www.zivot90.cz/) 3. běh v dámských červených šatech ulicemi Prahy.

Včas dodáme další informace, ty základní jsou následující:

Sejdeme se 29. 4. 2018 v 16:00 v budově Život90, Dům Portus, Karoliny Světlé 18, 110 00 Praha 1, kde se zaregistrujete a převléknete a kde vám můžeme pohlídat vaše věci během běhu. Ten začne po skončení registrace, bude krátký, nebude rychlý a skončí kolem 18:00.

Registrační poplatek (dle Vašich možností) bude celý věnován organizace Život90, která jej použije na provoz seniorské tísňové linky. Život90 dlouhodobě pomáhá starým lidem udržet si svou nezávislost.

Bude to veselé a bude to užitečné! Nepoběžíme ani rychle, ani dlouho, běh je úplně pro každého. Vezměte své kamarády, kolegy a příbuzné, navlékněte je do červených šatů a pomozme tím těm, kdo o svou nezávislost musí již trochu bojovat.

Nebo se alespoň zastavte, vyfoťte si nás blázny a přispějte pár korunami.

Nemůžete-li ani přijít, prosím oslovte co nejvíce známých a kamarádů.

Více o tradici běhu v dámských červených šatech najdete například na této adrese http://nolareddress.com/. ON ON!

------------------------------------------------------------------------------------------

Come one, come all, and put on your best red dress to raise money for charity!

On Sunday April 29th 2018 the Prague Hash House Harriers, in association with Život90 (http://www.zivot90.cz/), will be hosting the 3rd Red Dress Run through the streets of Prague.

Fuller details will be made available at a later stage, here's the main idea...

Meeting at 4pm at the offices of Život90 at Karoliny Světlé 18, Praha 1 to register for the event and get changed. Registration fee will be entirely given to Život90 who will use to run a helpline for the elderly.

There will be changing facilities and somewhere to leave bags for the duration of the run. Once registration is over, we'll set off for the trail, with both runners and walkers’ trails, and everything should be over a little after 6pm, even for the slow runners.

This will be a fun way to raise money for a very worthwhile charity, so get together with your friends, get your best or worst red dress on, and let’s try to help those who struggle to help themselves stay independent a little bit longer. The run will be neither long nor fast - This is an event for everyone. Or at least drop by and take a few photos of us idiots and chip in a few bucks.

And if you can't make it, that's fine too, but please pass the event on to as many people as possible so we can try to raise plenty of money for the charity.

You can learn more about the Red Dress Run tradition here http://nolareddress.com/. ON ON!

Místo konání akce: Život 90, Karoliny Světlé 18, Praha
Datum začátku akce: 29. Dubna 2018 16:00
Datum ukončení akce: 29. Dubna 2018 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0837N 14.4144E

Případné změny si prověřte na webu akce 3. pražský běh v červených šatech // 3rd Prague Red Dress Run

Jméno organizátora: Prague Red Dress Run
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce