4. kočičí blešák v Pelíšku

Akce Brno

4. kočičí blešák v Pelíšku
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Brno

4. kočičí blešák v Pelíšku

Za první rok od otevření Pelíšku u nás proběhly tři blešáky pro útulek, na kterých se dohromady podařilo vybrat skoro 100 000 Kč, proto chystáme další blešák, kterým bychom tuto hranici rádi pokořili a zároveň naše blešáky zase posunuli o kousek výš a udělali je pro Vás ještě o kousek lepší.

Rádi byste udělali dobrý skutek a pomohli útulku? Máte doma dávno přečtené knihy, do kterých už se znovu asi nepustíte, nebo oblečení, které jste rok nenosili? Máte doma hromadu krásných věcí, které už nevyužijete? Přineste to všechno do 1.7. do Pelíšku a my to tu prodáme na Blešáku!

Oblečení, doplňky, drobnosti, knihy, či všechny nepotřebné sezónní věci nám můžete nosit do kavárny. My sami potom něco přidáme, napečeme dobroty, vytiskneme naše Pelíškové fotky, a budeme se tu na Vás těšit celou neděli, pondělí a úterý 2. až 4. července.

Všichni jste potom zváni na blešák, kde si můžete koupit cokoliv co se Vám zalíbí a libovolnou částkou tak přispět na pomoc útulku.

Vybraná částka potom půjde na pomoc depozitu Opuštěné kočičí tlapky, které pomáhá mnoha kočičkám a poskytuje nám kočičky do kavárny.

Místo konání akce: Pelíšek - kočičí kavárna, Třída Kpt. Jaroše 37a, Brno
Datum začátku akce: 2. Července 2017 13:00
Datum ukončení akce: 4. Července 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2036N 16.6104E

Případné změny si prověřte na webu akce 4. kočičí blešák v Pelíšku

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
JARNÍ TRHY U KOUPALIŠTĚ
Na parkovišti před koupalištěm, Bělkovice-Lašťany