5. ročník Kovářské pětky

Akce Zlín

Jiné akce, Sportovní akce
Web akce:
www.viva.cz/
Web organizátora:
www.viva.cz/
Další akce ve městě Zlín

Běžecké klání s příznačným názvem „Kovářská pětka“ již popáté organizuje Kovárna VIVA  v továrním areálu bývalých Baťových závodů. Tentokrát se však závod bude konat v netradičním svatomartinském termínu, a to v sobotu 10. listopadu. Akce je součástí seriálu závodů pořádaného Běhy Zlín.

 

5. ročník běhu je určený hlavně dospělým, ale v případě zájmu také dětským závodníkům a vypsána je i kategorie pro nejzkušenější. Hlavní část závodu na pět kilometrů odstartuje již v 10:11 hod. Zúčastnit se ho mohou jednotlivci i tříčlenné štafety, kterým bude místo štafetového kolíku sloužit kladivo. Start i cíl závodu je na ulici Vavrečkova u 72. budovy.

 

Pro závodníky a jejich fanoušky bude po závodě připraveno tématické svatomartinské občerstvení. „Akce tentokrát sice není součástí Dnů řemesel, ale věříme, že i tak přiláká všechny milovníky pohybu na čerstvém vzduchu, kteří si před svatomartinskou nedělí chtějí dát trochu do těla,“ uvádí za organizátory z Kovárny VIVA Zbyněk Rozsypal.

 

Pořadatelé doporučují registraci předem na k5@viva.cz. Přihlásit se je možné i přímo na místě před závodem (pro hlavní závod do 9:30 hod.) Startovné je 50 Kč pro dospělé a 5 Kč pro děti.

 

Jméno organizátora: kovárna VIVA
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce