7 dní francouzského filmu 2017

Akce Plzeň

7 dní francouzského filmu 2017
Divadlo, kino
Web organizátora:
www.kino-beseda.cz
Další akce ve městě Plzeň

7 dní francouzského filmu

Čtvrtý říjnový týden proběhne v Kině Beseda již tradiční přehlídka 7 dní francouzského filmu, během níž můžete zhlédnout 9 špičkových snímků z francouzské produkce.
Všechny filmy promítáme v původním znění s českými titulky.

23. 10. v 19:15 - Život za život
Vše začíná za úsvitu, když tři mladí surfaři vyjedou na rozbouřené moře. Při cestě domů se stane nehoda, po které mladý Simon zůstává zcela odkázán na lékařské přístroje a jeho šance na přežití je mizivá. V Paříži mezitím jistá žena čeká na transplantaci orgánu, která jí přinese druhou šanci na život.

24. 10. v 20:00 - Dvojitý milenec
Erotikou prosycený thriller sleduje křehkou Chloé, která se zaplete s vlastním psychoterapeutem. Ten však není tím, kým se na první pohled zdál být, a Chloé zjišťuje, že před ní skrývá nejen existenci vlastního jednovaječného dvojčete, ale i temnou minulost.

25. 10. v 19:15 - Odysea
Filmové drama je Inspirováno životem dobrodruha a mořeplavce Jacquese-Yvese Cousteaua, který je kvůli splnění snu o dobývání oceánů ochoten obětovat i vztah se svým synem.

26. 10. v 19:15 - I dva jsou rodina
Samuel zjistí, že malá Gloria je jeho dcera. Vydává se tedy do Londýna najít její matku. Nakonec mu nezbývá nic jiného, než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Omar Sy v hlavní roli příběhu o lásce, rodině a nečekaných životních událostech.

27. 10. v 18:00 - Spravedlnost pro mou dceru
André dostává zprávu o smrti své dcery Kalinky, která trávila prázdniny u své matky a jejího manžela dr. Krombacha. Brzy vyjdou najevo podezřelé okolnosti její smrti, které vyvolávají řadu otázek. André je přesvědčen o Krombachově vině. Začíná zápas o jeho usvědčení, který bude trvat 27 let a stane se jediným smyslem otcova života.

28. 10. v 16:30 - Z Paříže do Paříže
Bratři Maurice a Joseph jsou kluci, kterým žádná lumpárna není cizí, a protože bydlí v Paříži, mají příležitostí pro svá klukovská dobrodružství více než dost. Bohužel jim do dětských her zasáhne osud – jednoho dne jim totiž maminka na kabáty přišije žluté hvězdy.

28. 10. v 19:00 - Srdečně vás vítáme
Co se stane, když v přímém přenosu chcete dokázat svou vstřícnost k potřebným celého světa a veřejně vyzvete jakoukoliv romskou rodinu k společnému soužití u vás doma? Další bláznivá komedie od tvůrce nekorektního snímku Co jsme komu udělali? v hlavní roli opět se ztřeštěným Christianem Clavierem.

29. 10 v 16:30 - Víno nás spojuje
Jean zpřetrhal všechna pouta s rodinou, ale když jeho otec vážně onemocní, vrací se po letech do krajiny svého dětství, kde se se svými sourozenci musí dohodnout, co bude s rodinným vinohradem. Tři sourozenci během jednoho vinařského roku postupně obnovují vztah k sobě navzájem i k vinohradu.

29. 10. v 19:00 - 150 miligramů
Francouzská Erin Brockovich. Pneumoložka Irène objeví souvislost mezi nevyjasněnými úmrtími pacientů a podáváním léku Mediator, který je na trhu přes 30 let. Film podle skutečných událostí zachycuje zarputilý boj lékařky s mocnou farmaceutickou lobby.

http://bit.ly/7_dni_francouzskeho_filmu

Místo konání akce: Kino Beseda, Kopeckého sady 13, Plzeň
Vstupenky: http://www.mestanska-beseda.cz/cz/program.aspx?genre=81&theme=6
Datum začátku akce: 23. Října 2017 19:15
Datum ukončení akce: 29. Října 2017 20:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.7442N 13.3767E

Případné změny si prověřte na webu akce 7 dní francouzského filmu

Jméno organizátora: Kino Beseda
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov
Dívčí válka | Všelibice
Kulturní dům Všelibice, Všelibice
Už ti nikdy nenaletím
Dom kultúry, Prostějov