8.Ples severočeských patriotů

Akce Ústí nad Labem

8.Ples severočeských patriotů
Taneční zábavy a plesy
Kulturní dům Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Další akce ve městě Ústí nad Labem

8.Ples severočeských patriotů

Ples Severočeských Patriotů je již tradičně vrcholnou společenskou akcí celé plesové sezóny Ústeckého kraje. Ples má každoročně velký ohlas a to nejen v regionálních mediích. Pod taktovkou agentury CRAZY Production vstupuje ples již do svého osmého ročníku. V letošním roce se návštěvníci mohou těšit na noc plnou kouzelných melodií, překvapení, účinkujících z domácí i zahraniční scény. Tradiční ples s netradičním zahájením, tradičně ve třech sálech Kulturního domu.
Každý ročník plesu je spojen s určitým tématem a každé dva roky se organizátoři snaží přivézt atraktivního zahraničního hosta, který by dodal akci punc jedinečnosti. Vše začalo v roce 2012 a vystoupením legendární německé skupiny 80. let Alphaville. O dva roky později zavítal do Ústí nad Labem italský zpěvák Umberto Tozzi, v roce 2016 si pořadatelé plesu připravili skutečnou lahůdku, když pozvali bývalého lídra britské kapely Smokie Chrise Normana. Výjimkou je pak letošní ročník. Protože už po jednom roce si milovníci zahraničních hvězd znovu přijdou na své neboť v únoru 2017 roztančí Ústí nad Labem Lou Bega se svým legendárním hitem Mambo No. 5.

Pro uplynulý ročník plesu jsme se nechali inspirovat Star Wars, pro ročník 2017 jsme zvolili pohádkové téma. A proto tedy, 8. PURUM PLES SEVEROČESKÝCH PATRIOTŮ, aneb kouzelná noc. Základem každého ročníku je vždy pečlivě vybraný orchestr a účinkující tak, aby se hosté bavili od první do poslední minuty. Důraz je kladen na klasické plesové tance, ale nezapomínáme ani na moderní hubení styly a tomu odpovídající interprety, tak aby si každý našel to své.

Místo konání akce: Kulturní dům Ústí nad Labem, Velká Hradební 33, Ústí nad Labem
Datum začátku akce: 11. Února 2017 20:00
Datum ukončení akce: 12. Února 2017 03:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6622N 14.0395E

Případné změny si prověřte na webu akce 8.Ples severočeských patriotů

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
Folklorní (ne)ples 2024
PZKO Bludovice, Havířov
Muzikantský bál 2024
Metropol, České Budějovice