Adam Lanči / Cocoman / Centrála Live

Akce Praha

Adam Lanči / Cocoman / Centrála Live
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.cocoman.cz
Další akce ve městě Praha

Adam Lanči / Cocoman / Centrála Live

Takřka po roce se Cocoman, dnes již vystupující i pod svým občanským jménem Adam Lanči, vrací do Centrály. A stejně jako loni, kdy u nás poprvé představil novinky z desky Přijde den, i tentokrát to bude večírek především pro nedočkavce a fajnšmekry.

Když Adam Lanči začal posílat do světa první singly z desky Přijde den, bylo jasné, že z původního reggae MCho Cocomana se stává o poznání uvolněnější tvůrce. Koktejl žánrů a především originální texty a propojení celé desky do jednoho příběhu ukázali, že jako Adam Lanči se Cocoman už nebude omezovat hudebně ani tématicky.

Pro první "testovací" uvedení novinek si loni Adam vybral Centrálu a letos to nebude jinak.

"Centrála se nám naposledy výborně osvědčila jako intimní prostor, kde k sobě máme blízko. Naposledy jsem tam poprvé dostal zrdcadlo pro chystané věci na desku Přijde den. I letos plánuji akci jako labužnickou specialitu pro ty nejnedočkavější. Určitě zazní i starší věci od Cocomana, ale těžiště večera bude v desce Přijde den a především novinkách z druhé desky, kterou jako Adam Lanči chystám."

O nové desce toho Adam zatím mnoho neprozradil, z náznaků je ale zřejmé, že deska bude o vztazích a lásce a bude ještě osobnější než Přijde den.

Zapište si datum 27.1.2018 a přijďte se s námi nechat překvapit do holešovické Centrály!



Cocoman je na hudební scéně aktivní přes deset let. Za tu dobu se stihl inkarnovat do spousty různých rolí. Byl dreadatým reggae zpěvákem jamajského střihu, zamyšleným folkařem s kytarou na svých akustických shows, divoce tančícím DJem a tvůrcem v EDM projektu Sirene Factory, šíleným chemikem z formace Nevereš, nebo třeba šedou eminencí Coco Jammin - produkce, která stojí za plným pytlem zásadních tuzemských reggae nahrávek posledních let. V loňském roce přidal i svou občanskou identitu - Adam Lanči - pod kterou vydal svojí novu desku Přijde den.

Za svůj muzikální workoholismus zvládl získat i dvě žánrové ceny Anděl, zahrát si na většině velkých tuzemských festivalů a nejednou reprezentovat i za hranicemi. Jako zpěvák nebo producent vydal několik desek a hromady singlů. Spolupracoval mimo jíné s kapelami Švihadlo nebo Medial Banana a produkoval nahrávky pro desítky umělců z mnoha zemí, včetně jamajských stars. Na kontě má i čtyři desky z cyklu Sklizeň.

Cocoman je hudební neposeda, který nějakou novinkou nejednou zvedl své fanoušky ze židle. Jeho live shows jsou hudebním výletem, cílová destinace je karnevalové šílenství. Cestou potkáte tracky jako Terorista, Stoupám, Za Obzorem, Tak už to bal nebo Jedna Láska.

Místo konání akce: Centrála, Jateční 39, Praha
Datum začátku akce: 27. Ledna 2018 21:00
Datum ukončení akce: 28. Ledna 2018 03:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1007N 14.4515E

Případné změny si prověřte na webu akce Adam Lanči / Cocoman / Centrála Live

Jméno organizátora: Mr. Cocoman and Solid Vibes
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: MINIDISKO PRO PRINCE A PRINCEZNY
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha