Advent na Zelňáku s Emilem

Akce Brno

Advent na Zelňáku s Emilem
Jarmarky a trhy
Web organizátora:
www.emilnadace.cz
Další akce ve městě Brno

Advent na Zelňáku s Emilem 24.11.-23.12.

Zelný trh v Brně, 24. 11. - 23.12. 2017.

Po roce Vánoce, aneb Advent na Zelňáku s Emilem
Nadační fond Emil, který od roku 2003 pomáhá handicapovaným dětem a mladým lidem sportovat, bude mít na Zelném trhu opět svůj prodejní stánek s punčem, dobrotami a upomínkovými předměty. A jako každý rok, tak i letos Emil věnuje výtěžek v celé výši na podporu těm, kteří to tak moc potřebují…
Zapojit se může opravdu každý. A to tak, že od 24. 11. do 23. 12., kdy bude tento charitativní stánek v provozu, se můžete zastavit a dát si něco z nabízených výrobků. Další možností je zapojit se aktivně jako dobrovolník. Po domluvě termínu a vyřízení zdravotního průkazu se můžete stát i Vy prodejcem stánku Emila. Můžete pozvat přátele, kamarády, obchodní partnery a potom už stačí jen přijít a užívat si atmosféru adventu, setkání a radosti z pomoci.
V loňském roce se nám podařilo z prodeje utržit neuvěřitelných 89.630 korun. Malé Karolínce jsme zaplatili rehabilitační pobyt a přispěli jsme i na její první invalidní vozík. Věříme, že právě s Vaší pomocí se nám opět podaří podpořit některého z malých hrdinů.
Kromě našeho stálého partnera Rádia Krokodýl, který nás již tradičně podporuje ve svém vysílání, jsme letos ke spolupráci získali i společnost OKAY elektro. Ta nám věnuje 4 hodnotné ceny (televizor, telefon, notebook a robotický vysavač). Společně jsme pro Vás tedy vymysleli i vánoční překvapení na podporu tohoto charitativního prodeje. Za každý zakoupený punč získáte razítko a za 3 tyto razítka se dostanete se do slosování o uvedené ceny. Takže si to shrňme: strávíte s přáteli krásné chvíle na romantickém Zelném trhu, uděláte dobrý skutek, ochutnáte skvělý punč a při tom všem si ještě možná vyřešíte i vánoční dárky.
Zájemci o bližší informace nebo případné dobrovolnictví mohou kontaktovat Veroniku Kuchtovou, 606 792 324, vkuchtova@emilnadace.cz
Jednotlivé dětské osudy pak můžete sledovat na www.emilnadace.cz/pribehy. Děkujeme a těšíme se na Vás na Zelňáku.

Těšíme se na Vás.
Váš Emil

Místo konání akce: Nadační fond Emil, Malinovského náměstí 603/4, Brno
Vstupenky: http://www.emilnadace.cz/
Datum začátku akce: 24. Listopadu 2017 09:00
Datum ukončení akce: 7. Prosince 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1954N 16.6142E

Případné změny si prověřte na webu akce Advent na Zelňáku s Emilem 24.11.-23.12.

Jméno organizátora: Nadační fond Emil
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
BLEŠÁK A SWAP 26.05.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou
VENKOVSKÉ TRHY 2024
HLAVNÍ NÁMĚSTÍ ŠTERNBERK, Šternberk