Aerofall /ru/, Lavra /cz/ - Kraft

Akce Hradec Králové

Aerofall /ru/, Lavra /cz/ - Kraft
Koncerty
Další akce ve městě Hradec Králové

Aerofall /ru/, Lavra /cz/ - Kraft

Srdečně vás zveme na jedinečnou hudební událost dne 17. 4. v Kraftu, kde zahrají Aerofall /ru/ a Lavra /cz/. Bude i dj set. More info soon. ///////////////

Aerofall /ru/ je shoegaze kapela z ruského města Rostov na Donu. Zvuk se pohybuje na pomezí psychedelie a dream popu s postpunkovými prvky, které celkový dojem posouvají trochu dál za obecný charakter stylu shoegaze. V Aerofall zpívá Yana Komeshko. Dalšími členy jsou Vladimir Karpov (kytara), Valery Kalkutin (basa), Pavel Astakhov (bicí) a Vladimir Volodin. Aerofall se mimojiné zúčastnili festivalu Fight Fest 2013 v Kyjevě spolu s A Place to Bury Strangers a italským cold-wave projektem Soviet Soviet.

Lavra /cz/ je dvoučlenný projekt, tvoří ho Barbora Zelníčková (Ticho de Beige) a Tomáš Vondra (Orient). Jejich zvuk se rozléhá do koutů dark popu, witch house a může znít až noisově. Tajemná deska EVE byla velmi zajímavým počinem a hudební událostí minulého roku.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Aerofall /ru/ a shoegaze band from Rostov-on-Don in Russia, consists of a female lead singer Yana Komeshko, Vladimir Karpov (guitar), Valery Kalkutin (bass), Pavel Astakhov (Drums) and Vladimir Volodin. Their sound is the blend of psychedelic mood and pop sense. Aerofall has an outstanding brilliance thanks to the fall-ish post-punk taste. The band joined Fight Fest 2013 held in Kiev, Ukraine, with A place to Bury Strangers and an Italian cold-wave project Soviet Soviet.

Lavra /cz/ is a two-member project consists of Barbora Zelníčková (Ticho de Beige) and Tomáš Vondra (Orient). Their sound breaks into a corner of dark pop, witch house with noise characteristics. The mysterious tape EVE drew attention in the past year.

Místo konání akce: Kraft, Pospíšilova 281, Hradec Králové
Datum začátku akce: 17. Dubna 2018 20:00
Datum ukončení akce: 18. Dubna 2018 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2142N 15.8451E

Případné změny si prověřte na webu akce Aerofall /ru/, Lavra /cz/ - Kraft

Jméno organizátora: Kraft
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Hankův dům, Dvůr Králové nad Labem
Mňága a Žďorp
UFFO - Společenské centrum, Trutnov