Alasdair Bouch LIVE

Akce Praha

Alasdair Bouch LIVE
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Alasdair Bouch LIVE

Alasdair Bouch je anglický singer-songwriter. Muzikantem na plný úvazek se stal teprve před 7 lety, ale s vystupováním jako frontman má více než 25 let zkušeností. Během této doby si vytvořil pověst jako zpěvák s nezaměnitelným hlasem. Jeho styl je těžko definovatelný; mísí se v něm alternative-folk, melodický rock a hard blues. Jelikož je Alasdair světoběžníkem s kytarou v ruce, je jasné, že se v textech objevují zkušenosti, které při jeho dlouhých cestách prožil. Během posledních let hrál Alasdair běžně 150 vystoupení ročně, a to jak na samostatných koncertech, tak i na festivalech.
Pravidelně navštěvuje Německo, Rakousko, Polsko, Francii, Belgii, Velkou Británii, Švýcarsko a také Českou republiku. Jeho debutové folk-bluesové album 'First Person Singular', druhé soul-rockové album 'Second-Hand Lullabies' a později také třetí rock-bluesové album 'Third Time Lucky' doslova svedly posluchače. V současnosti je Alasdair na turné k jeho aktuální alternative-folk desce 'Go Forth!'. Tato čtvrtá deska je plná songů, které by dokázaly dojmout i toho největšího pesimistu. Všemi očekávané páté album vychází roku 2017. Jeho intimní a vášnivé živé koncerty ohromily široké obecenstvo a nenechaly ani nejpřísnější kritiky na pochybách o tom, že Alasdair patří ke světové špičce.

************************

UK singer-songwriter Alasdair Bouch is a musical chameleon. From the alternative folk-blues of his debut album 'First Person Singular', via the raw soul & hook-laden power-pop of his sophomore release 'Second-hand Lullabies', to the old-school rhythm 'n' blues & drivetime rock of his third offering 'Third Time Lucky', he continues to wow audiences & confound expectations. His latest album, 'Go Forth!' marks a return to his roots, with a mature, acoustic Americana vibe in hymns to nature, love & death. The highly-anticipated fifth album is expected to arrive in 2017. In the meantime, he has released the first in a series of archive concert recordings, 'Live in Little Paris'. He has taken his genre-defying original material all over the world, embellished with stories from life on the road, with over 150 concerts and festivals a year.
With over 25 years of live experience, golden-voiced UK singer-songwriter and multi-instrumentalist Alasdair Bouch has built a reputation as a songwriter's songwriter. Honing his craft and charismatic stage presence in venues as far-flung as New Zealand, Laos and Wales, his melodic anthems and trademark confessional, autobiographical tone have won him fans across the globe. Since kicking his day-job to become a full-time musician 7 years ago, Alasdair has released 4 critically-acclaimed albums & 1 live EP. He tours regularly in Germany, Austria, Poland, France, Belgium, UK, Switzerland and the Czech Republic.

Místo konání akce: Hard Rock Cafe Praha, Malé náměstí 3, Praha
Datum začátku akce: 13. Září 2017 20:00
Datum ukončení akce: 13. Září 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0867N 14.4193E

Případné změny si prověřte na webu akce Alasdair Bouch LIVE

Jméno organizátora: Hard Rock Cafe Praha
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce