Ateliér Art Fest 2018 program

Akce Praha

Festivaly
Další akce ve městě Praha

Ateliér Art Fest 2018

7.9.2017
11 h - 16 h - doprovodný program zahrnující například živé výtvarné prezentace, přednášky a diskuse týkající se současného umění.
16 h - Petr Lüftner - Do povědomí na Ústecku se dostal, když 17. srpna 2013 vystavil na YouTube svůj premiérový song Ty jsi to Ústí, ve kterém kritizoval kauzy a stav ústecké politiky. Písničku si během prvního dne pustilo přes 20 tisíc lidí a během krátké doby se stala v Ústí hitem, někdy se jí přezdívá ústecká hymna. Mimo dalších akcí odehrál na jaře roku 2014 jako host Xindla X šestnáct sólových písničkářských koncertů po České republice v rámci turné Čecháček s kytarou na turné.
18 h - Emma Smetana - Od šesti let hraje na klavír. V roce 2012 založila vlastní kapelu nesoucí její jméno, ve které zpívá a hraje na klavír a kytaru.Její skladby v sobě mísí naléhavost bondovských soundtracků, beatlesácké melodie a r 'n 'b rytmiku.
 
8.9.2018
11 h - 16 h - doprovodný program zahrnující například živé výtvarné prezentace, přednášky a diskuse týkající se současného umění.
16 h - Barbora Šampalíková - Již v útlém dětství tíhla k tanci a zpěvu. Její první herecká zkušenost byla v rámci absolventského Pražské konzervatoře "Swingujeme, Rejdíme". Nyní působí jako zpěvačka orchestru Karla Vlacha, dále pak v Septet plus Dalibora Kaprase. Hraje v muzikálech: Ať žijí duchové, Bonnie and Clyde, Mamma Mia!, Kapka medu pro Verunku a další.. V divadle Semafor ji můžete vidět v představeních: Kytice, Zlomené srdce lady Pamely, Skleněné prkno
18 h - Lenka Dusilová - Šestinásobná držitelka výročních hudebních cen Anděl, není zvyklá stagnovat a opakovat se. Stal se z ní mimořádný úkaz české hudební scény, z pozice rockové a popové hvězdy putuje k osobnímu vyjádření, jež svobodně přijímá impulzy z nejrůznějších stylů a mimohudebních zážitků. Poslední deska V hodině smrti byla již natočena jako Lenka Dusilová & Baromantika v roce 2014 a opět patřila mezi desky, o kterých se nejvíce mluvilo a bylo nominováno na cenu Anděl ve dvou kategoriích a také na cenu Apollo.
19.30 h - Vyhlášení cen Ateliér ART Fest 2018 
 
9.9.2018
11 h - 14 h - doprovodný program zahrnující například živé výtvarné prezentace, přednášky a diskuse týkající se současného umění.
14 h - Pink Floyd Acustic Duo - Nově vzniklý, netradiční revival slavné britské art-rockové skupiny. Na rozdíl od jiných Pink Floyd revivalů se toto uskupení nesnaží co nejvíce přiblížit svým vzorům, nýbrž vyjádřit genialitu a originalitu jejich hudby ve velmi netradičních aranžích a úpravách. Pouze dvě akustické kytary a dva vokály využívají hudebníci Milan Matoušek, který je vystudovaným a velmi zkušeným hudebníkem a Martin Gregor, kytarista a zpěvák, jenž má s hraním "Floydů" zkušenosti, zejména díky působení v jiných revivalech. Duo se zaměřuje nejen na klasické skladby z dílny Pink Floyd, ale i na práci jednotlivých členů, a to především na skladby méně známé čí opomíjené.
16 h - 17 h - doprovodný program zahrnující například živé výtvarné prezentace, přednášky a diskuse týkající se současného umění.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce