AUTOGRAMIÁDA LADISLAVA ŠPAČKA VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

AUTOGRAMIÁDA LADISLAVA ŠPAČKA VE ZLATÉM JABLKU
Kultura, Přednášky a kurzy, Setkání a srazy
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: 571 817 111

Na besedu a autogramiádu zavítá do Zlína za svými čtenáři uznávaný odborník na etiketu Ladislav Špaček. V knihkupectví Luxor v obchodním centru Zlaté jablko představí svou poslední knihu „Etiketa – Moderní etiketa pro každého“. Také beseda s autorem se ponese v duchu rad a doporučení, jak se vyznat ve společenských situacích. Akce se koná ve středu 2. května od 16 do 18 hodin.

 V sérii autogramiád, které v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko pořádá knihkupectví Luxor, přichází na řadu nejznámější odborník na zásady společenského chování. Ladislav Špaček, spisovatel, pedagog a bývalý tiskový mluvčí prezidenta Havla, přijíždí do Zlína se svou novou knihou „Etiketa – Moderní etiketa pro každého“.

 Zatím nejobsáhlejší příručka etikety tohoto oblíbeného autora přináší poučení a rady ohledně odívání, stolování, chování v nejrůznějších společenských situacích a další pravidla. Odráží také aktuální vývoj a změny ve společenských zvyklostech oproti minulosti. Setkání s autorem, který je českým guru v oblasti etikety, pak nabízí jedinečnou možnost položit otázky či se poradit a získat tak informace přímo od toho nejpovolanějšího.

 Beseda spojená s autogramiádou proběhne ve středu 2. května od 16 do 18 hodin v 1. poschodí obchodního centra.

 

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava