AUTOGRAMIÁDA POSÁDEK STAR RALLY HISTORIC VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

Auto Moto, Setkání a srazy, Sportovní akce
Další akce ve městě Zlín

Den před slavnostním startem 48. ročníku Barum Czech Rally Zlín se opět mohou příznivci motosportu setkat v obchodním centru Zlaté jablko s jezdci rally. Tentokrát se autogramiády zúčastní posádky Star Rally Historic, která je už pojedenácté součástí Barumky. Autogramiáda ve čtvrtek 23. srpna začíná v 19 hodin a mezi účastníky bude i loňský vítěz Stanislav Budil nebo první český pilot Formule 1 Tomáš Enge.

 Druhou příležitost získat podpis či fotografii známých rally jezdců nabízí fanouškům Barum Rally ve čtvrtek 23. srpna obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko. Den předtím, než posádky zasednou do kokpitů svých závodních vozů, zavítají právě sem na oblíbenou autogramiádu.

 Na místě tentokrát budou jezdci účastnící se Star Rally Historic, závodu historických závodních speciálů. Pozvání přijali favorit závodu Vlastimil Neumann se spolujezdcem Ottou Slezákem, loňská vítězná posádka Stanislav Budil a Petr Vejvoda, Tomáš Enge, který je známý jako první český pilot Formule 1, a jeho navigátorka Lucie Engová, Jindřich Štolfa se Zdeňkem Hawlem, Martin Kučera s Evou Žaludkovou a Karel Jirátko se spolujezcem Ivem Valachem. Zahraniční posádky bude reprezentovat polská dvojice Grzegorz Olchawski a Łukasz Wroński.

 

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce