Azurový den ve Zlíně

Akce Zlín

Azurový den ve Zlíně
Akce pro děti, Kultura, Sportovní akce
Další akce ve městě Zlín

Odpoledne plné zábavy a sportovních aktivit uprostřed babího léta. To nabídne Azurový den ve Zlíně, který se uskuteční v sobotu 29. září 2018 ve Zlíně v parku u II. segmentu na Jižních Svazích. V atraktivním programu si najdou zábavu malí i velcí návštěvníci.

V průběhu odpoledne čeká na menší děti v parku například Tančení s Honzou Onderem nebo kreativní dílničky. Připraveny budou i netradiční sportovní aktivity jako bungee trampolíny, koloběžky, disc golf či segway. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet i lanové centrum Vertikon nebo zahrát volejbal či fotbal. Pro příznivce moderních technologií bude k dispozici virtuální realita. Od 17 hodin se mohou malý návštěvníci těšit na kouzelnické vystoupení kouzelníka Jirky Hadaše. 

Hlavní hvězdou zábavného odpoledne pak bude TONYA GRAVES s kapelou, která se po šestnácti letech působení v kapele Monkey Business vydala na sólovou dráhu a nejen milovníci hudby si budou moci vychutnat její nezaměnitelný hlas právě ve Zlíně. Její koncert je naplánován na 18. hodinu a předskokanem jí bude operní pěvec Mario Taravella.

Azurový den pak stylově zakončí filmová tečka v podobě projekce filmu Chata na prodej. Česká filmová komedie režiséra Tomáše Pavlíčka se bude promítat ve 20 hodin.

Zábavná program pro celou rodinu startuje od 14:00 hodin a vstup je zdarma.

Více informací na www.azurovyden.cz

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce