Bambifest Blansko 2018

Akce Blansko

Bambifest Blansko 2018
Akce pro děti
Web organizátora:
www.bambifest.com/
Další akce ve městě Blansko

Bambifest Blansko 2018

Cílem projektu BAMBIFEST v Blansku je umožnit aktivní prezentaci sdružení a organizací pro děti a mládež, středisek volného času, občanských aktivit, kulturních a uměleckých činností a prezentovat
volnočasové aktivity na Blanensku široké veřejnosti. Děti a mládež se pak mohou rozhodnout, jaká činnost je nejvíce zaujala a té se zkusit věnovat. Akce dává vystavovatelům šanci představit se široké veřejnosti. Dále přináší zvýšení povědomí veřejnosti
o nabízených aktivitách v Blansku a blízkém okolí a zvýšení zájmu dětí a mládeže o jejich pravidelné navštěvování. K účasti zve nejen děti, ale i jejich rodiče a prarodiče.

Hlavní cílová skupina pro tento festival volného času jsou děti od 6 do 15 let, ale opomenuta není animládež od 15 do 18 let a starší či dospělí. A to právě díky dalším rozšířením projektu o hudební festival mladých a začínajících kapel a konferenci. Akce se orientuje především na obyvatele města Blanska a přilehlých obcí. Nevylučujeme však ani zájem a prezentaci vzdálenějších subjektů.

Nekomerční, nevýdělečná! Všechny části BAMBIFESTu v Blansku jsou bezplatné. Pořadatel je nezisková, nevýdělečná organizace. Všichni pořadatelé, servistým a pomocníci pracují na akci jen za stravu a dobrovolnicky. Všechny finanční prostředky, které se podaří získat, jsou použity na chod a budoucí zajištění akce.

V roce 2017 prošlo branami akce na 2 500 účastníků. Prezentovalo se 31 subjektů, 8 začínajících nebo mladých hudebních interpretů či kapel festivalu a 4 speciální hosté konference.

Místo konání akce: Bambifest Blansko, Zámecký park, Blansko
Vstupenky: http://www.bambifest.com/
Datum začátku akce: 18. Května 2018 09:00
Datum ukončení akce: 19. Května 2018 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.3643N 16.6468E

Případné změny si prověřte na webu akce Bambifest Blansko 2018

Jméno organizátora: Bambifest Blansko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce