Bash Fi Dash

Akce Praha

Bash Fi Dash
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.crossclub.cz
Další akce ve městě Praha

Bash Fi Dash vol 5

Rok se s rokem sešel a další Bash fi Dash je tu!
Tentokrát s hosty z Itálie a z Irska aneb po čtyřech letech se na tuto taškařici vrací také Dan I, abychom společně oslavili další zářez na naší rotaci kolem Slunce.. =)

♫Dan I♫ z italského Feltre, je hlavní postavou Imperial Sound Army, která produkuje hudbu od počátku milénia.
Známe ho také jako hostujícího vokalistu formací Alpha & Omega, Moa Anbessa, Jah Free nebo holandských King Shiloh. V jeho studiu vznikly pecky jako ´Jah Arise´, ´Hotta Fire´ nebo z novějších ´No Fear´.
První release, Jah Command, přišel v roce 1995 na labelu Moa Anbessa. V tom samém roce také Dan I založil vlastní label, Imperial Roots Records, na jehož releasech zazněli Paul Fox, Prince David, Imitri, Cian Finn a mnoho dalších. Na mikrofon sound kromě nezaměnitelného Danova hlasu často doprovázela naživo také Sis Miky z Benátek, v posledních letech pak Sammy Dreadlocks, Fikir Amlak nebo Pueblo z dua Reality Souljahs.
Před pár lety Imperial Sound Army pořídila pěknou armádu beden, se kterou jezdí hrát po Evropě. Dvakrát dali turné po Polsku a dvakrát postavili stěnu i před Crossem! Od loňského roku také pravidelně na legendární londýnské University of Dub.

https://www.facebook.com/imperialsoundarmy/

♫Benji Rev♫ z irských Revelation Sound se soundsystemu, pouštění dubových vibrací v domácích i zahraničních rádiích, pořádání akcí a propagaci roots a UK steppas kultury věnuje už od roku 1995 a tím platí za jedny z průkopníků této kultury ve své zemi.
Na Revelation soundu si na corkské půdě zahráli Jah Shaka, Iration Steppas, Channel One, Alpha & Omega, Bush Chemists a mnoho dalších.
V posledních letech jsme jeho jméno mohli zaregistrovat i u nás, a to díky vokálům na několika deskách - ´King David´ na labelu Echobus (více o tomto labelu například zde https://wave.rozhlas.cz/dan-taliras-a-jeho-dublinsky-label-echobus-records-5963470) a v tomto roce take díky zbrusu nové flétnové záležitosti Redemption Melody (Dub Foundry, 'Earth & Power' 12”) a hlavně masivní pecce ´Conspiracy´ (ISA, Imperial Roots label), která hned od svého vydání brázdí snad všechny soundsystemy po světě.

https://www.facebook.com/RevelationSoundSystem/

A právě Danova nezaměnitelná steppas produkce zavítají v říjnu společně s Benjim do Prahy, aby rozskákali pražský Cross tak, jak to umí jen oni.

Hudební podporu před a po hlavních hvězdách zajistí ♫ Energy of Dub ♫ crew a jejich vinylová selekce - večer otevře DJka ♫Satiwa♫ a po Danovi se o gramofony podělí ♫Jayah a Dasha Fyah♫.

https://www.facebook.com/DJ-Dasha-Fyah-Fyah-Sound-106393019442541/
https://www.facebook.com/energyofdub/
https://www.facebook.com/honkova.veronika
https://www.facebook.com/misa.kuklova

Místo konání akce: cross][club, Plynární 1096/23, Praha 7, Praha
Datum začátku akce: 19. Října 2017 20:00
Datum ukončení akce: 20. Října 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1082N 14.4432E

Případné změny si prověřte na webu akce Bash Fi Dash vol 5

Jméno organizátora: CROSS][CLUB - officiall
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce