BASSFUME

Akce Tábor

BASSFUME
Zábava, párty
Další akce ve městě Tábor

BASSFUME

Po 4 měsících je tady další BASSFUME. A to s datem 9.3. Tentokrát ve větších prostorách táborského klubu Kotnov. Čeká tě zatím úplně největší BASSFUME co doposud proběhl. Těšit se můžeš na celkem 13 djs z jihočeského kraje, kteří zaplní obě scény. Na hlavní scéně se objeví 8 djs.
Z Prachatic k nám zavítají Bassheadz ve složení P-Hell s Holbem, kteří vás o půlnoci zasypou pořádnou naloží drum and bassu. Dále z Českých Budějic z Young Blood Crew - ᵈᵑᵇ dorazí Tallar s Shanixem. Od nich můžete čekat pořádný sypce. Z Písku k nám zavítá Keja, kterého můžete znát z crew drumedicine. Nebude chybět domácí sestava Heartlesssoulz ve složení Sfinx, Lexr, Resist.
Druhá stage bude v režii crew The vinyl scrapers. Ve složení Vapa, Revo, Krokodeel. Tuto sestavu doplní Anilam z WATP a Eliot.

A co tě čeká?
Můžeš se těšit na našláplou projekci v provedení MX Visual Station, skvěle připravené a osvětlené stage a design celého klubu.
Navíc jsme pro vás připravily tyto akce:
▪️Welcome drink pro prvních 30 platících.
▪️Morgan & Cola = 49,-
▪️Finlandia & Džus 49,-

‼️Budeš potřebovat stáhnout na akci ale nepojede ti bus? Zavolej si taxi na 603 468 145, použij kód BASSFUME a dostaneš poukaz na drink do klubu.

Místo konání akce: Kotnov music club, Klokotská ulice, Tábor
Datum začátku akce: 9. Března 2018 21:00
Datum ukončení akce: 10. Března 2018 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4118N 14.656E

Případné změny si prověřte na webu akce BASSFUME vol. 6 / 9.3. / Kotnov

Jméno organizátora: Heartlesssoulz
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HYPNOTIZÉR
Městské Divadlo, Prachatice
ČARODĚJNICKÝ SLET
Velké náměstí, Prachatice