Bazar Joker vol. II

Akce Cheb

Bazar Joker vol. II
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Cheb

Bazar Joker vol. II

Druhý dobročinný Bazar Joker je konečně zde!

Stejně jako vloni na podzim se letos uskuteční podruhé náš i váš oblíbený bazar. Máte doma narvané skříně oblečením, botníky přetékají, do šperkovnice se už nic nevejde? Máte doma věci, co už jste dlouho neměli na sobě? Nebo naopak nemáte co na sebe? Přijďte k nám! My za vás vaše věci prodáme za cenu "co kdo dá" a celý výtěžek z prodeje půjde na dobrou věc.

Oblečení můžete přinést kdykoliv v týdnu od pondělí 22. května do pátku 26. května, vždy od 9:00 do 16:00 do sídla Jokeru (Hradební 16, Cheb). Samotný bazar se uskuteční 27. května 2017 od 10:00 do 16:00. Těšit se můžete nejen na velký výběr oblečení a doplňků, ale i na domácí, léto přivolávající dobroty, které připravíme společně s Čtenářská kavárna Joker. Na akci jsou zvány samozřejmě i děti.

Mediálním partnerem akce je Radio Egrensis.


Joker z.s. je nestátní nezisková organizace podporující osoby se zdravotním postižením, především v pracovním zařazení. Poskytuje sociální služby - Sociálně terapeutické dílny a Osobní asistenci. Dále provozuje chráněná pracovní místa, kde pracují pouze osoby se zdravotním postižením. Specifikum organizace je, že poskytuje komplexní podporu a péči osobám se zdravotním postižením, které se chtějí zapojit do společnosti a pracovat. Veškeré další informace najdete na našich webových stránkách www.dilnyjoker.cz

Místo konání akce: Joker z.s., Hradební 16, Cheb
Datum začátku akce: 27. Května 2017 10:00
Datum ukončení akce: 27. Května 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0781N 12.3656E

Případné změny si prověřte na webu akce Bazar Joker vol. II

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce