Běh na (4π ± ε) km

Akce Praha

Běh na (4π ± ε) km
Sportovní akce
NTK - Národní technická knihovna, Praha
Další akce ve městě Praha

Běh na (4π ± ε) km

Běh na (4π±ε) km je orientační běh pražskou přírodou o délce přibližně 12 km určený pro všechny studenty a zaměstnance ČVUT. Vítání jsou také účastníci z ostatních vysokých škol, rodinní příslušníci a přátelé. Akci pořádají studenti FJFI pod záštitou Studentské unie při FJFI ČVUT v Praze, z.s. a má již několikaletou tradici (první ročník se uskutečnil v r. 2007), v loňském roce bylo rozhodnuto rozšířit událost i mimo FJFI mezi lidi z jiných fakult v rámci ČVUT, tak i dalších škol, např. VŠCHT či UK.

Běh je rozdělen do 2 obtížnostních kategorií – normal a light, která je oproti kategorii normal zkrácená a vede snazším terénem. Součástí závodu jsou kontrolní stanoviště s logickými, vědomostními i fyzickými úkoly sloužící ke zpestření závodu. Trasu vedoucí údolím Divoké Šárky samozřejmě není nutné běžet celou, je na účastnících, jaké tempo k jejímu překonání zvolí.
Akce se bude konat v pátek 31. 3. 2017 odpoledne, start proběhne v Campusu v Dejvicích přibližně v 15:00, závod pak bude ukončen na kolejích Strahov, kde proběhne i následné vyhlášení. Registrace proběhne přes webový formulář a bude určeno symbolické startovné 20 Kč.
Akce je zamýšlena pro sportovní vyžití studentů a zaměstnanců ČVUT, cílem je také seznámení se studentů z různých fakult (a také škol, jak doufáme) a utužení vzájemných vztahů.

Místo konání akce: NTK - Národní technická knihovna, Technická 6, Praha
Datum začátku akce: 31. Března 2017 15:00
Datum ukončení akce: 31. Března 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1038N 14.3906E

Případné změny si prověřte na webu akce Běh na (4π ± ε) km

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce