Beseda s Jaroslavem Duškem

Akce Žďár nad Sázavou

Beseda s Jaroslavem Duškem
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Žďár nad Sázavou

Beseda s Jaroslavem Duškem

Povídání Jaroslava Duška s jeho hosty je vždy inspirativním a povznášejícím setkáním. On sám se celý život zajímá o žití domorodých kmenů, indiánů a vůbec lidí, kteří mají blízko k přírodě a přirozenosti. Také tak žije a pečuje o své tělo a duši a rád objevuje, co vše naše těla zvládnou, jak reagují a co nám, jako bytostem zde na zemi, prospívá. Navštívil mnoho různých zemí a národů, poznal jejich tradice a o tom všem se s námi rád podělí na našem setkání.
Pokud tedy dovolí jeden z hostů, pan doktor Jan Vojáček, CFMP. , protože on má toho mnoho na srdci a mluví k aktuálním tématům dnešní doby a to je Zdraví a zdravý přístup k životu. Je to lékař funkční medicíny, který má nové pohledy na zdraví, nemoc a léčení. Je průvodcem lidí, kteří chtějí převzít zodpovědnost za svůj život a zdraví. " 30 miliard dolarů za marketing léků, z toho 20 miliard dolarů lékařům a lékařským organizacím. Nemoc je větší byznys než válka. Zdraví je umění, které v lécích nenajdete, najdete ho v sobě, jen ho začít hledat." MUDr. Jan Vojáček, CFMP  

Povídáním se prolnou písně již známého zpívajícího básníka, muzikanta a umělce s diagnózou Autismu Radka Čiháka. Na vystoupení se většinou nijak nepřipravuje, o to víc překvapí, když vloží píseň právě k danému tématu. Je to vždy zážitek a synchronizace všech účinkujících mužů, kteří si besedování spolu náramně užívají. Navíc Radkovi vyšlo právě nové CD, které bude možno zakoupiti. Při každém tomto setkání je zvykem umožnit lidem psát nebo říci otázky, na které v průběhu besedy pánové odpovídají.

Vstupné: 390,-Kč

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce