Beskydské hřebenovky - Kamenitý

Akce Dolní Lomná

Akce pro děti, Sportovní akce, Turistika
Další akce ve městě Dolní Lomná

Beskydské hřebenovky - Kamenitý

Ojedinělý a rodinný - sportovní projekt BESKYDSKÉ HŘEBENOVKY. Individuální kondiční a rodinné „hravé závody“, které Vás budou bavit.

Projekt Beskydské hřebenovky vznikl se záměrem podpořit horské turistické chaty v Beskydech. Prostřednictvím „hravých“ kondičních a rodinných závodů v okolí turistických chat má tento projekt za cíl z dobrovolného startovného a sponzorské podpory zatraktivnit beskydské horské chaty a přiblížit je rodinám s dětmi tak, aby došlo ke zvýšení motivace zábavnou formou dětí k pohybu a respektování přírody Beskyd.

Veškerá získána finanční podpora je vždy plně použita na zvelebení horských turistických chat vybavením pro rodiny s dětmi.

V prázdninových měsících červenec-srpen organizujeme v okolí turistických chat:

-       21. 7. 2018 na chatě Prašivá (téma akce les)

-       4. 8. 2018 na chatě Skalka (téma akce louka)

-       25. 8. 2018 na chatě Kamenitý (téma akce zvířátka)

Akce se konají vždy ve dvou kategoriích - hravý rodinný a individuální kondiční závod + interaktivní rodinně sportovně - zábavný program v místě konání. Trasy budou uzpůsobeny pro rodiny s dětmi a v některých případech i pro kočárky. Každý účastník bude mít možnost dobrovolně přispět jakoukoliv finanční částkou, která bude plně použita na zvelebení chat pro jejich návštěvníky, primárně pro rodiny s dětmi.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce