Bleší trhy a Dětský bazárek Přerov 2017

Akce Přerov

Bleší trhy a Dětský bazárek Přerov 2017
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Přerov

Bleší trhy a Dětský bazárek Přerov

Pravidelné Bleší trhy v Přerově.
Možnost pořídit/prodat ojedinělé předměty i běžné věci z druhé ruky.

Vždy jeden termín bleších trhů na podzim a na jaře bude patřit také Dětskému bazárku. Rozhodli jsme se podpořit prodej tohoto druhu věcí tím, že budeme soustředit reklamu a návštěvnost zájmové skupiny do těchto dvou termínů. Slibujeme si od toho, že rodičové toho využijí a přijdou prodat věci po svých ratolestech a při té příležitosti mohou nakoupit od jiných rodičů. Samozřejmě to neznamená, že nemůžete prodávat dětské věci v jakýkoli jiný termín. Stejně tak doplňte klidně Váš dětský sortiment také o jiné věci, které by se mohly na bleších trzích prodat.
Pro prodej objemnějších věcí (postýlky, kočárky, skluzavky, trampolíny) bude nachystaná nástěnka, kde pověsíte fotku předmětu s cenou a vaším telefonním číslem.
Abychom podpořili nultý ročník tohoto doplňkového programu, prosíme Vás o sdílení mezi Vašimi přáteli, které by to mohlo zaujmout.

Vstupné se hradí při vjezdu do areálu:
20Kč obyčejné
10Kč důchodci
50Kč prodávající
děti zdarma

Parkování u haly P v areálu Výstaviště Přerov

Prodávající mohou přijíždět od 7:00h, akce probíhá v kryté hale za každého počasí, příp. je k dispozici zastřešená venkovní rampa - možnost prodávat přímo z ní.
Chcete-li se zúčastnit Bleších trhů jako prodávající, není nutné se předem registrovat, stačí ráno vzít věci - čím víc, tím líp - cena je jednotná (50Kč). V ceně prodejního místa je také vstup pro maximálně dvě osoby a budete-li rychlí, také prodejní stůl.
Prodejních stolů je omezené množství a přidělují se systémem kdo dřív přijde. Do haly nelze vjet autem, ale lze najet do bezprostřední blízkosti, případně prodávat zboží přímo z několik desítek metrů dlouhé rampy.
V každém případě se doporučuje prodávajícím mít prodej naaranžovaný už před osmou hodinou, kdy už přicházejí návštěvníci.
Kdo může na Bleších trzích prodávat? Kdokoli. Platí ale odlišná pravidla pro profesionální prodejce - živnostníky a běžného návštěvníka, který přišel prodávat své vlastní věci, nikoli zboží pořízené k prodeji za účelem zisku.
Co můžu prodávat? Cokoli, co neodporuje legislativě. Své nové majitele si zde našly sběratelské předměty, starožitnosti, kola a jiné sportovní vybavení, oblečení, mimi bazárek, elektronika, součástky atd.

Chce-li živnostník či firma prodat například své skladové přebytky za zvýhodněnou cenu, prosím kontaktujte nás, abychom pro Vás mohli zajistit ideální podmínky pro přichystání zboží k prodeji.

Místo konání akce: Bleší trhy Přerov, U Výstaviště 3255/20, Přerov
Vstupenky: http://www.blesitrhyprerov.cz/
Datum začátku akce: 21. Října 2017 08:00
Datum ukončení akce: 21. Října 2017 11:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.464N 17.4513E

Případné změny si prověřte na webu akce Bleší trhy a Dětský bazárek Přerov

Jméno organizátora: Bleší trhy Přerov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek