Bloodbound 2017

Akce Zlín

Bloodbound 2017
Koncerty
Masters of Rock Cafe, Zlín
Další akce ve městě Zlín

Bloodbound, Crystal Viper, Thobbe Englund (exSabaton)

Heavy metalisti BLOODBOUND makají na novém albu! Představit jej přijedou v březnu do Zlína!

Již od svého prvního alba »Nosferatu« se BLOODBOUND stali oblíbenou kapelou spousty heavy metalových fanoušků. Vokálová a melodická rozmanitost jim natolik učarovala, že jsou v metalovém hudebním průmyslu stále velmi vyhledávanou kapelou.

Na příští rok však pro nás chystají velké překvapení v podobě sedmé studiové desky! Novinková placka s názvem »War Of Dragons« by měla vylétnout na konci února 2017 a již v březnu můžeme očekávat její exkluzivní představení také u nás! V rámci headline turné „Dragons And Witches“ nás BLOODBOUND navštíví 31. března v klubu Masters of Rock Café, ale to není vše! Jako doprovod si s sebou berou čarodějnickou kapelu CRYSTAL VIPER a bývalého kytaristu SABATON Thobba Englunda s novou sestavou a zbrusu novým albem »Sold My Soul«!

„V minulosti jsme hodně cestovali jako předskokani kapel Sabaton, Hammerfall a UDO. A teď cítíme, že nastal ten správný čas udělat své vlastní turné, v kterém fanouškům dáme kompletní koncert, ne jen krátký set,“ říká Fredrik Bergh. „Chtěli jsme mít hodně kapel, takže jsme pozvali úžasné CRYSTAL VIPER, aby se k nám přidali jako co-headliners a jako velmi speciální hosty přivezeme našeho kamaráda Thobbe Englunda (exSabaton) s jeho zbrusu novou vražednou kapelou! Thobbe se k nám v rámci tohoto turné připojil také jako druhá kytara, protože Henrik Olsson to není schopen odjet.“

Vstupenky na koncert si zakupte za zaváděcí cenu 590 Kč platnou do 31. prosince na www.mastersofrock.cz a v předprodejích TicketPortal, TicketPro, TicketArt a TicketStream.

Místo konání akce: Masters of Rock Cafe, Tyršovo nábřeží 5497, Zlín
Vstupenky: http://www.mastersofrock.cz/
Datum začátku akce: 31. Března 2017 18:30
Datum ukončení akce: 31. Března 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2282N 17.6614E

Případné změny si prověřte na webu akce Bloodbound, Crystal Viper, Thobbe Englund (exSabaton)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín