Blues Amplified

Akce Milevsko

Blues Amplified
Koncerty
Web organizátora:
www.kamenac.net
Další akce ve městě Milevsko

Blues Amplified

Kapela Blues Amplified byla založena na jaře roku 2017 Jindřichem Musilem (Guitars) a Janem Holečkem (vocals, bass, keyb). Kapela se hlásí k inspiraci zejména americkou hudbou, od bluesmanů typu Muddy Waters, Freddie King, Buddy Guy po kapely jak například Bad Company, Cactus, Allman Brothers Band ale i Free, Trapeze a řada dalších. Právě důsledné mapování americké a britské hudební scény 70tých let značně ovlivnilo hudební myšlení Honzy a Jindry, vždy chtěli tuto skvělou hudbu nejen poslouchat ale i sami dobře dělat a navázat tak na tento, nyní obecně zanedbaný hudební proud.

Ideálního partnera našli v bubeníkovi Danovi Hubáčkovi, který se svým citlivým hraním, funkovým groovem s komplikovanými breaky, stal středobodem kapely, i z hlediska rozmístění na jevišti, a přispívá nezvyklou měrou k autentičnosti a atmosféře koncertů Blues Amplified.

Blues Amplified rozlišuje v zásadě 2polohy, a to čistě bluesovou, která zahrnuje i slavné bluesové covery a hardrockovou, kde převladá vlastní tvorba. Do vlastních skladeb hudebníci vkládají veškerý um i nastřádané zkušenosti a toto chtějí dále rozvíjet, například natáčením desky, nejlépe dlouhohrající...

Publikum, které nachází zalíbení ve staré poctivé hudbě, odchází z koncertů Blues Amplified velmi spokojeno, jako kdyby Blues Amplified byli schopni přenést tu magickou atmosféru nevídaného hudebního rozvoje 70tých let do dnešní doby, a co víc, v této hudbě pokračovat.

http://www.bluesamplified.com/

Místo konání akce: Kamenáč Music Art Pub, Havlíčkova 279, Milevsko
Datum začátku akce: 23. Února 2018 20:00
Datum ukončení akce: 23. Února 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4492N 14.3616E

Případné změny si prověřte na webu akce Blues Amplified

Jméno organizátora: Kamenáč Music Art Pub
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Budvar aréna, České Budějovice
Tros Discotequos
Metropol, České Budějovice