Brno v pohybu 2018

Akce Brno

Brno v pohybu 2018
Akce pro děti, Festivaly, Sportovní akce
Web organizátora:
www.centrumbrna.cz
Další akce ve městě Brno

Brno v pohybu 2018

Srdečně vás zveme na již pátý ročník festivalu zdraví, sportu a pohybu: Brno v pohybu 2018, které se letos uskuteční v sobotu 19. 5. 2018.

Brno v pohybu je pro děti
Velmi si vážíme toho, že o téma festivalu je již několik let zájem, a to ze stran jak návštěvníků, partnerů a především samotných dětí. Opět budeme pracovat na tom, abychom společně s brněnskými sportovními kluby připravili zajímavý program. Fotoreporty z předcházejících ročníků dokazují, že si to děti vždy užívaly… a o to nám šlo. Aby si děti užívaly pohyb, byly blízko samotným sportovcům, trenérům a odborníkům na zdravý pohyb.

Brno v pohybu je pro rodiče a dospělé
V dnešní době je téma zdravého pohybu velmi důležité. Civilizační choroby pohybového aparátu, včele s bolestmi zad, jsou denními tématy všech specialistů z oboru medicíny i z oboru fitness. Proto se budeme i letos snažit motivovat také rodiče, kteří mnohdy v návalu povinností na zdravý pohyb zapomínají.

Festival Brno v pohybu přináší poselství sportu a zdravého pohybu dětem i dospělým – možností máme v Brně dostatek. Chce to jen chtít a najít si čas – nejen pro naše děti, ale také pro sebe, protože my jsme dětem tím největším vzorem.

Vstup pro děti, rodiče a dospěláky jako vždy zdarma ;-)

Sledujte novinky na www.brnovpohybu.cz

Místo konání akce: Sokol Brno I, Kounicova 685/20, Brno
Datum začátku akce: 19. Května 2018 13:00
Datum ukončení akce: 19. Května 2018 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2032N 16.6007E

Případné změny si prověřte na webu akce Brno v pohybu 2018

Jméno organizátora: CentrumBrna.cz
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce