BrodFest 2017 - Mezi řádky

Akce Havlíčkův Brod

BrodFest 2017 - Mezi řádky
Festivaly
Web organizátora:
cb.cz/mladez/
Další akce ve městě Havlíčkův Brod

BrodFest 2017 - Mezi řádky

BrodFest 2017 - Mezi řádky
aneb: setkání mládeže nejen z Církve bratrské

Letošní BrodFest nese název MEZI ŘÁDKY. Nic víc. Žádný podtitul, žádna hesla, žádné motto. A tak to chceme nechat. Trochu tajemství, dalo by se říct a je to vlastně pravda.

Takový je totiž často i náš život. Celou jeho velkou část zahalujeme a skrýváme před vnějším světem. Mít tajemství není na škodu. Dávají nám možnost zamyslet se, uvažovat, utvářet si názor. Občas jen jakoby něco problesklo mezi řádky. Boží tajemství je ještě tajemnější. Jedinečný Bůh a přesto a ním může mít každý z nás unikátní vztah a spojení s Kristem.

Na BrodFestu se dotkneme mnohých tajemství, také poodhrneme roušku věcí často nevyřčených. Věříme, že se nám poodhalí části Božího charakteru nám dosud neznámé. Jsi zván, připoj se a buď aktivní součástí, abys i ty sám byl schopen vidět a číst mezi řádky.

SEMINÁŘE A WORSKSHOPY

SPORTY

CHVÁLY A MODLITBY

KONCERT A DIVADLO

Na BrodFestu tě čeká dalších 800 – 1000 mladých lidí, kteří ve valné většině patří do nějakého sboru a mládeže Církve Bratrské. Už před mnoha lety zjistili, že tento druh společných setkání, programy, chvály, sporty a semináře jsou unikátní příležitost zažít společenství s Bohem jinak než v běžném životě. V sekci Střípky ze života si můžeš přečíst reakce některých z nich.

Program BrodFestu je daný, ale záleží na tvé volbě jak čas na něm využiješ. Proto web pořádně projdi, abys měl dostatečný přehled. Možností, hlavně u seminářů v sobotu, je opravdu hodně. Další informace o nových seminářích, večerních programech a sportech budou postupně doplňovány.

Za tým BrodFestu Ondra Svatoš

Místo konání akce: KD Ostrov Havlíčkův Brod, Na Ostrově 28, Havlíčkův Brod
Vstupenky: http://www.brodfest.cz/
Datum začátku akce: 29. Září 2017 14:00
Datum ukončení akce: 1. Října 2017 12:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.6046N 15.5821E

Případné změny si prověřte na webu akce BrodFest 2017 - Mezi řádky

Jméno organizátora: Odbor mládeže CB
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce