BS KONZULTAČNÍ DNY PRO VINAŘE V MIKULOVĚ

Akce Mikulov

Přednášky a kurzy, Víno Pivo
Web organizátora:
www.vinarskepotreby.cz
Další akce ve městě Mikulov

Velké Bílovice – Mikulově se ve středu 30. května uskuteční další ze série konzultačních dnů. Tématem se tentokrát stane fungicidní ochrana a výživa révy vinné. Odborné rady budou všem zájemcům poskytovány zdarma v prostorách společnosti BS vinařské potřeby.

Osobní konzultace s odborníkem pro oblast vinohradnictví Zbyňkem Oslzlým budou probíhat v době od 9 do 12 hodin. Rychlý a přímý způsob poradenství může využít jakýkoli zájemce o tuto problematiku.

Odborný konzultant společnosti BS vinařské potřeby Zbyněk Oslzlý přibližuje cíl odborných konzultací: „Jde nám především o to, abychom všem pěstitelům vysvětlili podstatu problému s konkrétními keři révy a díky zpětné vazbě společně hledali správné řešení.“  Protože základ odolnosti představuje hlavně dostatečná výživa keřů během vegetace, lze doporučit i vhodná hnojiva do konkrétních podmínek. „Každý vinohrad je individuální, proto se nám jako nejefektivnější způsob osvědčilo poradit „na míru“ konkrétním vinohradníkům,“ doplňuje Oslzlý.

Zájemci se v průběhu rozhovoru dozví také například, jaké přípravky jsou v daném období vhodné, jaké fungicidy lze kombinovat, zda existují nové a lepší alternativy v systému integrované produkce.

Zcela zdarma a nezávazně lze získat užitečné informace a rady, každý také navíc obdrží praktický dárek. Konzultace budou probíhat dle zájmu během celého dopoledne, není potřeba se objednávat.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce