BS KONZULTAČNÍ DNY

Akce Velké Bílovice

BS KONZULTAČNÍ DNY
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Velké Bílovice

Společnost BS vinařské potřeby připravuje třetí sérii BS konzultačních dnů, které se u vinařů a vinohradníků setkávají s příznivým ohlasem. Od čtvrtku 29. června do pátku 30. června mají zájemci možnost diskutovat s odborníkem na vinohradnictví konkrétní problémy z oblasti ochrany vinic. Odborné rady budou všem poskytovány zdarma v prostorách společnosti BS vinařské potřeby.

Osobní konzultace s odborníkem pro oblast vinohradnictví Klárou Halouzkovou budou po oba dny probíhat v době od 9 do 12 hodin. Ve čtvrtek mohou tento přímý a rychlý způsob poradenství využít vinohradníci v Mikulově, v pátek ve Velkých Bílovicích.

Odborná konzultantka společnosti BS vinařské potřeby Klára Halouzková poskytuje profesionální poradenství s cílem vysvětlit všem zájemcům podstatu problému a díky přímé a okamžité zpětné vazbě společně hledat správné řešení.  Protože základ odolnosti představuje hlavně dostatečná výživa keřů révy během vegetace, lze doporučit i vhodná hnojiva do konkrétních podmínek. „Každý vinohrad je individuálním souborem mnoha proměnných, proto je pro mě nejefektivnější získat informace rovnou od konkrétního vinohradníka. Na jejich základě pak stanovím přípravky, které budou v daném vinohradu nejúčinnější.

Zájemci se v průběhu rozhovoru dozví například, jaké přípravky jsou v daném období vhodné, jaké fungicidy lze kombinovat, zda existují nové a lepší alternativy v systému integrované produkce.

Zcela zdarma a nezávazně lze získat užitečné informace a rady, každý také navíc obdrží praktický dárek. Konzultace budou probíhat dle zájmu během celého dopoledne, není potřeba se objednávat. 

Jméno organizátora: BS vinařské potřeby s.r.o.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha