Český ráj dětem 2018

Akce Turnov

Český ráj dětem 2018
Akce pro děti
Další akce ve městě Turnov

Český ráj dětem 2018

Letos se jedná již o 15. jubilejní ročník zahájení turistické sezóny v Českém ráji v rámci hry „Za pověstmi Českého ráje“.
V letošním putování v okolí města Turnova si děti i dospělí vyzkouší své znalosti Českého ráje, setkají se s postavami z českorajských pověstí a za úspěšné splnění všech úkolů obdrží zajímavé ceny. Start i cíl bude ve Sportovně rekreačním areálu Maškova zahrada v Turnově. Zde čeká na všechny bohatý kulturní program, který vyvrcholí příjezdem krále Granáta s družinou, a symbolické předání vlády nad pohádkovou krajinou.
Tentokrát se bude jednat o trasu vedoucí z Maškovy zahrady přes Nudvojovice do Přepeř a odtud se bude pokračovat směrem na Modřišice a zpět po hrázi do Maškovy zahrady.
Trasa pochodu povede po značených cestách a většina cesty je vhodná pro kočárky. Část trasy vede po místních komunikacích, kde bude omezena rychlost a provoz bude řízen policií.
Délka trasy je cca 7,5 km. Připraveno je i divadelní představení ZŠ Žižkova na návsi v Přepeřích.
Vezměte si s sebou tužku na zapisování správných odpovědí. K parkování využijte Centrální parkoviště u autobusového nádraží, Parkoviště U Raka nebo parkoviště u Maškovy zahrady.
Doporučujeme využít hromadnou dopravu.

DALŠÍ INFORMACE BUDOU POSTUPNĚ DOPLŇOVÁNY.

Místo konání akce: Maškova zahrada Turnov, Vojtěcha Maška 2300, Turnov
Datum začátku akce: 28. Dubna 2018 08:15
Datum ukončení akce: 28. Dubna 2018 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.5826N 15.1515E

Případné změny si prověřte na webu akce Český ráj dětem 2018

Jméno organizátora: Regionální turistické informační centrum Turnov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce