Cestovatelské kino: Brazílie

Akce Brno

Cestovatelské kino: Brazílie
Kino, Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Brno

Cestovatelské kino: Brazílie @Kino Scala

Vychutnávat si sluneční paprsky na pláži Copacabana, zatančit si na karnevalu v Riu de Janeiru, zhluboka se nadechnout v amazonském pralesu, zaburácet si na nejznámějším fotbalovém stadionu Maracaná anebo se postavit tváří v tvář majestátní soše Krista Spasitele. Brazílie, pátá největší země světa, avšak nabízí cestovatelům o mnoho víc než jen tyto známé atrakce. S údajnou velmocí budoucnosti, která je domovem více než 200 milionů lidí, se střetneme v Cestovatelském kině. Zemí, která je místem fantastické etnické různorodosti, exotické kuchyně, neutichající radosti ze života, ale i obrovské chudoby a kriminality, nás provede Peter Hliničan.

Peter Hliničan
Vystudoval překladatelství na University College London. I tím, že pracuje jako průvodce, procestoval víc jak 70 zemí světa. Mezi jeho nejzajímavější destinace patří Afghánistán, Severní Korea, Kongo, Venezuela a Patagonie. Profesionálně se však nejvíce věnuje regionu Jižní Ameriky, kde i rok působil v rámci rozvojového programu OSN.

14. 12. (čtvrtek)
Start: 20:30 hod.
Vstupenky: bit.ly/PredprodejBrazilieBrno

Partneři: Kulturio, City.cz, CentrumBrna.cz, AtlasCeska.cz, InfoDnes.cz - internetová reklama, práce, kulturní akce, zpravodajství, GoOut.cz, Přednáškomat, Naše cesta kolem světa - Our trip around the world, Interez

Místo konání akce: Univerzitní kino Scala, Moravské náměstí 3, Brno
Vstupenky: https://www.smsticket.cz/vstupenky/10902-cestovatelske-kino-brazilie
Datum začátku akce: 14. Prosince 2017 20:30
Datum ukončení akce: 14. Prosince 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1974N 16.6081E

Případné změny si prověřte na webu akce Cestovatelské kino: Brazílie @Kino Scala

Jméno organizátora: Cestovatelské kino
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce