Chilli Fest Praha 2017

Akce Praha

Chilli Fest Praha 2017
Festivaly
Web organizátora:
www.foodevent.cz
Další akce ve městě Praha

Chilli Fest Praha

A je to tady! Ve spolupráci s The ChilliDoctor CZ pro Vás připravujeme 2. ročník nejpálivějšího festivalu Chilli Fest. Ten se bude opět konat v Praze na Smíchovské náplavce a to v sobotu 30.9.2017! Můžete se těšit na spoustu chilli pokrmů, sladkostí, omáček, dále na sušené i čerstvé chilli papričky, semínka a mnoho dalšího. Festival vás tak zavede do světa více či méně pálivých chilli papriček a jejich dalších podob.

Během festivalu vám představíme také různé druhy papriček. Od klasické maďarské papriky, přes feferonky, Jalapeno, Piri piri, Habanero, Tabasco, Ancho až po nejpálivější chilli na světě - Carolina Reaper. Součástí festivalu bude i trh s pálivými omáčkami, kořením a bylinkami.

Těšit se můžete na pestrý doprovodný program po celý den. Například na workshop o pěstování chilli, kterým Vás provede WORLD of Chilli a mnoho dalšího. Vyvrcholením Chilli festu bude Soutěž v pojídání chilli papriček!!! Vyzkoušejte, co opravdu vydržíte a zasoutěžte si o zajímavé ceny. Zájemci o registraci do soutěže pište na adresu: ondrej@thechillidoctor.cz

Více informací na www.foodevent.cz


////////////////////////////////////// ENGLISH VERSION ////////////////////////////////////

It´s here again! We prepare for you the second year of the spiciest festival – Chilli Fest in the cooperation with The ChilliDoctor CZ. This food festival will be held again in Prague at Smíchovská náplavka on Saturday, 30th of September. You can look forward to many chilli dishes, sweets, sauces, dry and also fresh chilli peppers, seads and many more.

This festival will take you to the world of more or less hot chilli peppers and their other forms. There will be also possible to attend workshops regarding the chilli growing organized by WORLD of Chilli.

The festival will also introduce various types of the chilli peppers - Hungarian peppers, Jalapeno, Piri piri, Habanero, Tabasco, Ancho or the most spiciest chilli pepper in the world called Carolina Reaper. You can also buy some chilli sauces, spices and herbs at the festival market.

Other thing you can look forward to will be the remarkable accompanying program. The most excited part of this program will be a competition in the chilli pepper eating. You should not miss it, because you can win interesting prizes. If you would like to join this competation, please write to - ondrej@thechillidoctor.cz

For more information visit our website www.foodevent.cz.

Místo konání akce: Smíchovská Náplavka, Hořejší nábřeží, Praha
Datum začátku akce: 30. Září 2017 10:00
Datum ukončení akce: 30. Září 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0685N 14.4103E

Případné změny si prověřte na webu akce Chilli Fest Praha

Jméno organizátora: Food Event
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce