Chovatelský den

Akce Tlumačov

Chovatelský den
Akce pro děti
Další akce ve městě Tlumačov

Chovatelský den

Zveme Vás na Chovatelský den Zemského hřebčince Tlumačov s.p.o., který se pořádá v sobotu 1. července 2017 od 10:00 hodin.

Chovatelský den Zemského hřebčince Tlumačov s.p.o. patří již tradičně mezi nejvýznamnější a nejnavštěvovanější chovatelské přehlídky na území Moravy a Slezska.

Tento rok bude odpolední program velmi zajímavý. Můžete se podívat na čtverylku koní Kinských, plemeno Passo fino columbiano, drezůru andaluského hřebce, ukázku sokolníka s dravcem, poutavá je práce koní Jízdní policie Krajského ředitelství Policie ČR Zlín a nebudou chybět ani westernové ukázky a voltiž.

Součástí hlavního programu bude i doprovodný program, který po celou dobu konání akce nabídne dětem spoustu zábavy a vyžití. Budou si moci prohlédnout zvířecí zoo z Vyškova, nechat si namalovat obrázek na obličej, zadovádět na skákacím hradu, rodeo býkovy, zahrát si stolní fotbálek nebo diskgolf a na památku se vyfotit ve foto koutku. K zakoupení budou obrázky a obrazy koní, knihy s koňskou tématikou a spousta nových suvenýrů a propagačních materiálů Zemského hřebčince Tlumačov. Samozřejmě nebude chybět bohaté občerstvení a zahraje DH Skoroňáci.

Akce se bude konat pod udělenou záštitou Ministra zemědělství pana Ing. Mariana Jurečky, ministra kultury Mgr. Daniela Hermana a hejtmana Zlínského kraje pana Jiřího Čunka.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Místo konání akce: Zemský hřebčinec Tlumačov s p o, Dolní 115, Tlumačov
Datum začátku akce: 1. Července 2017 10:00
Datum ukončení akce: 1. Července 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2484N 17.5009E

Případné změny si prověřte na webu akce Chovatelský den

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: LESNÍ KRÁLOVSTVÍ
Masarykův kulturní dům, Mělník
DĚTSKÝ DEN V DOJO
Shin-Kyo, Rychnov nad Kněžnou
Pobytový rybářský tábor u rybníka Budín
LDT Žirovnice okr. Pelhřimov, Žirovnice