Citron - Supi se slétají tour 2021

Akce Zlín

Citron - Supi se slétají tour 2021
Koncerty
Další akce ve městě Zlín

Citron - Supi se slétají tour 2021

Turné „Supi se slétají“ české rockové legendy CITRON se přesouvá na jaro 2021!

Česká hudební legenda CITRON se rozhodla, kvůli současnému řádění viru Covid-19 a zákazu konání vnitřních akcí na stání nad 10 osob, opět přesunout své turné “Supi se slétají“, a to na jaro 2021!

Není správné a již ani reálné jet turné tento podzim. Pevné zdraví a pohoda na koncertech CITRONů je pro všechny zúčastněné víc než důležitá a nám nezbývá nic než doufat, že příští rok přijdou lepší časy. Celý nový koncept turné „Supi se slétají“ zůstává zachován! Menší města a větší intimnost a blízkost publiku, klasický koncertní set s elektrickými kytarami, doplněný o unplugged pasáže, ve kterých kapelu Citron doprovodí violoncellové duo. Dárek v podobě zbrusu nového singlu pro každého návštěvníka koncertu jako dárek. Zůstává zachován i speciální host koncertů, skvělá slovenská kapela SYMFOBIA! O nic tedy nepřijdete, jen si na to o trochu déle musíte počkat. Rozhodně to ale bude stát zato, užít si tyto poctivé rockové večery plné energie bez strachu a nejrůznějších omezení!

Vzkaz kapelníka CITRON: „Je nám velmi líto, že přicházíme s touto zprávou, která vás nepotěší. Naše turné musíme z důvodů obecně známých přesunout na jaro 2021. Velmi nás to trápí, protože jsme tohle turné zkoušeli mnoho dní, abychom vám přinesli něco nového a udělali vám radost. Jsme z toho smutní, ale držme se! Překonáme to, svou vůlí a moudrostí a o to silnější se budeme potkávat a vídat další roky a budeme si spolu užívat život i naše koncerty ve zdraví a v pohodě. Myslíme na vás a připravíme pro vás aspoň nějaký další nový singl. Držte se! Zdraví vás Radim“.

20:00 - 23:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín