City cross run & walk Česká Lípa 2018

Akce Česká Lípa

City cross run & walk Česká Lípa 2018
Akce pro děti, Sportovní akce
Další akce ve městě Česká Lípa

City cross run & walk Česká Lípa 2018

City Cross Run & Walk v České Lípě se tentokrát odehraje v sobotu 15.9.2018. Registrace na třetí ročník tohoto zážitkového běhu přes město, přesto přírodou jsou již spuštěny.

Na závodníky čekají stejně pestré trasy, jako v loňském roce o distancích 16km, 7km nebo štafety 2x8km. Zkrátka nepřijdou ani rodiny s dětmi, pro které bude připraven rodinný běh, pro milovníky turistiky pak tradiční procházka. Pro školní týmy bude připraven štafetový závod více členných družstev.
Startovné na závod stojí 300Kč a v ceně je i finisher tričko a vouchery na občerstvení. Všichni účastníci společně s pořadateli mají možnost podpořit také handicapované děti prostřednictvím příspěvku ve výši 50 – 500Kč na nadaci Naše dítě.
Jako již tradičně bude připraven doprovodný program a stánky s občerstvením přímo na náměstí T.G. Masaryka v srdci města. Moderátorem akce bude Aleš Valenta a dětský závod se objeví na programu ČT D ve sportovní magazínu Lvíčata a dále se můžete těšit na českou populární kapelu dnešní doby EDDIE STOILOW (pop-rock, český Slavík 2012 v kategorii “SKOKAN ROKU”.)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce