Cocotte Minute + Bijouterrier

Akce Čelákovice

Cocotte Minute + Bijouterrier
Koncerty
Další akce ve městě Čelákovice

Cocotte Minute + Bijouterrier - Čelákovice / KD /

Cocotte Minute vyráží na RUDE BOYS RALLYE a na čtyřech zastávkách se na jeviště společně s nimi postaví i stoupající slovenská hvězda Bijouterrier.

Kulturní Dům Čelákovice
Předprodej v KD Čelákovice + smsticket ( již brzy )

Po loňském beznadějně vyprodaném společném Lucerna Music Baru kde právě Bijouterrier podpodřil spanilou jízdu Cocotte Minute není třeba už Bijouterrier fanouškům CM předsavovat. Obráceně to plati i pro fanoušky krásné Zity a její Bijouterrieristické smečky.

„Na společném koncertě v Praze si náš basák zlomil nohu a my jsme pak v Nitře přenesli městkou slavobránu o 30 metrů, takže ja vím, že todle budou neskutečný společný mejdany“ glosuje společné koncerty Zeller

Cocotte Minute jsou bezpochyby již od svých počátků bezkonkureční králové svého žánru Česku. Po několikaleté pauze se vrátili v roce 2005 s přelomovou deskou „!Rituál, kmen a srdce a kmen!“ první (nejen) českou naživo na jediný pokus nahranou videodeskou. Od jejího vydání Cocotte Minute odehráli pro desítky zaplněných i vyprodaných sálů svojí nadupanou show. V roce 2018 se přes svůj vyčerpávající program chystají vydat na podzim 2018 EP připravené s rakouským producentem.


Punková princezna Zita Rigondeaux se svou smečkou Bijouterrier osvěží s Cocotte Minute část turné svým fenomenálním HC theatro punkem a vykouzlí nadupaný set těch největších hitů včetně novinek z nové desky. Zdařilý producentský a skladatelský počin, za kterým mimo jiné stojí i Kuko z legendárních Horkýže Slýže, nezadržitelné stoupá na slovenské rock´n´rollové nebe. Právě s Bijouterrierem jako hostem vyprodali Cocotte Minute Pražský Lucerna Music Bar v loňském roce.

Místo konání akce: Kulturní Dům Čelákovice, Sady 17. listopadu 1380, Čelákovice
Datum začátku akce: 9. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 9. Března 2018 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.1606N 14.7501E

Případné změny si prověřte na webu akce Cocotte Minute + Bijouterrier - Čelákovice / KD /

Jméno organizátora: Kulturní Dům Čelákovice
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: LESNÍ KRÁLOVSTVÍ
Masarykův kulturní dům, Mělník
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Městský společenský dům, Kolín
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kulturní dům Josefa Suka, Sedlčany
VLASTA REDL S KAPELOU, VÍTÁNÍ JARA 2024
Hala Věry Čáslavské, Černošice