Cocotte Minute + Bijouterrier

Akce Písek

Cocotte Minute + Bijouterrier
Divadlo, Koncerty
Další akce ve městě Písek

Cocotte Minute + Bijouterrier - Písek / Pod Čarou /

Cocotte Minute vyráží na RUDE BOYS RALLYE a na čtyřech zastávkách se na jeviště společně s nimi postaví i stoupající slovenská hvězda Bijouterrier.

Písek - Divadlo Pod Čarou
Předprodej již brzy

Po loňském beznadějně vyprodaném společném Lucerna Music Baru kde právě Bijouterrier podpodřil spanilou jízdu Cocotte Minute není třeba už Bijouterrier fanouškům CM předsavovat. Obráceně to plati i pro fanoušky krásné Zity a její Bijouterrieristické smečky.

„Na společném koncertě v Praze si náš basák zlomil nohu a my jsme pak v Nitře přenesli městkou slavobránu o 30 metrů, takže ja vím, že todle budou neskutečný společný mejdany“ glosuje společné koncerty Zeller

Cocotte Minute jsou bezpochyby již od svých počátků bezkonkureční králové svého žánru Česku. Po několikaleté pauze se vrátili v roce 2005 s přelomovou deskou „!Rituál, kmen a srdce a kmen!“ první (nejen) českou naživo na jediný pokus nahranou videodeskou. Od jejího vydání Cocotte Minute odehráli pro desítky zaplněných i vyprodaných sálů svojí nadupanou show. V roce 2018 se přes svůj vyčerpávající program chystají vydat na podzim 2018 EP připravené s rakouským producentem.


Punková princezna Zita Rigondeaux se svou smečkou Bijouterrier osvěží s Cocotte Minute část turné svým fenomenálním HC theatro punkem a vykouzlí nadupaný set těch největších hitů včetně novinek z nové desky. Zdařilý producentský a skladatelský počin, za kterým mimo jiné stojí i Kuko z legendárních Horkýže Slýže, nezadržitelné stoupá na slovenské rock´n´rollové nebe. Právě s Bijouterrierem jako hostem vyprodali Cocotte Minute Pražský Lucerna Music Bar v loňském roce.

Místo konání akce: Divadlo Pod čarou Písek - Alternativní hudební a divadelní klub, Tyršova 28, Písek
Datum začátku akce: 20. Dubna 2018 20:00
Datum ukončení akce: 20. Dubna 2018 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 49.3108N 14.1492E

Případné změny si prověřte na webu akce Cocotte Minute + Bijouterrier - Písek / Pod Čarou /

Jméno organizátora: Cocotte Minute
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Divadlo Frani Šrámka, Písek
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
DK metropol, České Budějovice
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Divadlo Frani Šrámka, Písek
TŘI SESTRY
Kongresové centrum , Prachatice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kulturní dům Střelnice, Jindřichův Hradec