Cyklo kino

Akce Praha

Cyklo kino
Kino
Web organizátora:
www.kinoaero.cz/
Další akce ve městě Praha

Cyklo kino | Drive

Přišel jsem, šlapal jsem, viděl jsem. Tentokrát to rozjedeme s jedním z nejcharismatičtějších řidičů všech dob v režii strojově přesného Dána Nicolase Windinga Refna.

Víte, kolik elektřiny je zapotřebí k tomu, abychom mohli promítat? Přijďte do Aera a společně s ostatními rozjeďte film. Bez vaší energie to nezvládneme. Ve spolupráci s Nano Energies a jejich unikátní cykloelektrárnou jsme pro vás připravili nový způsob sledování filmů. U nás v Aeru vás necháme na speciálně upravených kolech šlapat a spálit kalorie a přetavíme je v energii potřebnou pro filmovou projekci.

Každý, kdo dorazí, se může zapojit a šlapat, jak mu síly dovolí. Střídání během filmu je vítáno. Všichni, co se zapojí, od nás v závěru dostanou malý dárek za vydané úsilí.

Nano Energies je moderní česká energetická společnost, která prostřednictvím dceřiných společností efektivně a udržitelně obchoduje s elektřinou a přináší tak investorům, firmám i běžným uživatelům více svobody. Je to první a největší dodavatel elektřiny pocházející výhradně z obnovitelných zdrojů do firem i domácností po celé České republice. Stoprocentní zelenost dodávané elektřiny garantuje každoroční nezávislý audit.

https://www.nanoenergies.cz/

Místo konání akce: Kino Aero, Biskupcova 31, Praha
Vstupenky: https://www.kinoaero.cz/cz/film/9581/Cyklo-Kino-%7C-Drive/
Datum začátku akce: 21. Března 2018 20:30
Datum ukončení akce: 21. Března 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0902N 14.4719E

Případné změny si prověřte na webu akce Cyklo kino | Drive

Jméno organizátora: Kino Aero
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.