Cyklokino Dokud nás svatba nerozdělí

Akce Praha

Cyklokino  Dokud nás svatba nerozdělí
Kino
Web organizátora:
www.kinoaero.cz/
Další akce ve městě Praha

Cyklokino | Dokud nás svatba nerozdělí

Tentokrát rozjedeme skvělou francouzskou komedii - Dokud nás svatba nerozdělí. Tu napsal a režíroval tvůrce legendární komedie Nedotknutelní Eric Toledano.

Víte, kolik elektřiny je zapotřebí k tomu, abychom mohli promítat? Přijďte do Aera a společně s ostatními rozjeďte film. Bez vaší energie to nezvládneme. Ve spolupráci s Nano Energies a jejich unikátní cykloelektrárnou jsme pro vás připravili nový způsob sledování filmů. Jednou za měsíc vás v Aeru necháme na speciálně upravených kolech šlapat a spálit kalorie a přetavíme je v energii potřebnou pro filmovou projekci.

Každý, kdo na projekci dorazí, se může zapojit a šlapat, jak mu síly dovolí. Střídání během filmu je vítáno. Každý, kdo se zapojí, od nás v závěru dostane malý dárek za vydané úsilí.

Cykloelektrárnu Vám přinášíme ve spolupráci s Nano Energies, prvním a největším dodavatelem 100% zelené elektřiny pro domácnosti a firmy v celé České republice. Mimo udržitelnost se již téměř 10 let věnuje také inovacím a chytrým řešením na poli moderní energetiky.

Místo konání akce: Kino Aero, Biskupcova 31, Praha
Vstupenky: http://www.kinoaero.cz/cz/film/9271/Cyklo-Kino-%7C-Dokud-nas-svatba-nerozdeli/
Datum začátku akce: 30. Listopadu 2017 20:30
Datum ukončení akce: 30. Listopadu 2017 23:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0902N 14.4719E

Případné změny si prověřte na webu akce Cyklokino | Dokud nás svatba nerozdělí

Jméno organizátora: Kino Aero
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.