CZECH FASHION WEEK 2018

Akce Karlovy Vary

CZECH FASHION WEEK 2018
Jiné akce
Další akce ve městě Karlovy Vary

CZECH FASHION WEEK

prestižní módní přehlídka,

na které představí své modely takové návrhářské osobnosti, jako je paní Anna Tejhlová, Debbie Brown, Gabriela Giotto, Jiřina Matoušková, Alice Abraham a pánové Giani Galal, či Osmany Laffita.

Organizátor v průběhu přípravy akce několikrát zdůraznil, že má zájem o všechny skupiny návštěvníků bez ohledu na věk, nebo národnost, protože móda není pouze pro  V.I.P., nebo pro mladou generaci a dokáže rychle překročit hranice či jiné mantinely. Je známý fakt, že většina populace nenosí přesně ty modely, které jsou na molech předváděny, ale je to skvělá příležitost nechat se inspirovat a zmodernizovat svůj šatník co do designu, barev, doplňků, či trendů nezávisle na věku, národnosti, nebo i  finančních možnostech, protože následné fantazii a osobní kreativitě se meze nekladou. To je také jeden z cílů, které má tako akce naplnit a Vaši pracovníci, turisté i návštěvníci hotelů, lázeňských domů i dalších ubytovacích zařízení by u toho neměli chybět. Móda vždy k lázeňským městům a jeho hostům po staletí patřila a neodmyslitelně přináležela k jejich společenskému životu. Nyní je našemu regionu dána možnost vrátit módě její významné místo v lázeňském životě a historii.

Vaší hosté ji mohou pomoci dostat opět na výsluní, na které byla v minulosti zvyklá.

 

Vstupenky jsou v předprodeji v síti www.ticketportal.cz a jsou ve dvou cenových kategoriích:

 

  1. v přízemí tj. u předváděcího mola (cena: 980,- Kč/ks; místa na sezení)

  2. na balkoně Slavnostního sálu (zvýhodněná cena: 290,- Kč/ks; s ohledem na délku trvání akce zajistí organizátor i pro účastníky se vstupenkami „na stání“ židle)

 

Všechny vstupenky jsou prodávané na konkrétní místa – vybíráte si sami/y  hned při zakoupení.

Akce bude z časových důvodů moderována pouze v českém jazyce.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce