Czech Ukulele Festival 2018

Akce Únětice

Czech Ukulele Festival 2018
Festivaly
Další akce ve městě Únětice

Czech Ukulele Festival 2018

Šestý Český ukulele festival, který je údajně největší a nejrozmanitější festival svého druhu na evropské pevnině, se odehraje poslední červencový víkend od pátku 27. července do neděle 29. července 2018. Tentokrát čeká návštěvníky první událost svého druhu na světě – „Dámské vydání“.
Festival během tří dnů opět nabídne směs hudby, zábavy a především vystoupení řady českých i zahraničních umělců. První den festivalu bude již tradičně výletní. Letos se pojede vlakem do skvostného středověkého města Kutná Hora, kde se bude hrát poblíž úžasného chrámu Svaté Barbory. Sobota a neděle se odehrají ve vsi Únětice na okraji Prahy, program bude po celé dva dny nabitý workshopy a koncerty. Mnoho workshopů se uskuteční na různých místech obce, hlavní koncertní pódium bude pak v pivovaru v centru obce.
Letošní program zahrnuje mimo jiné děti z místní školy, skupinu únětických žen, Mersey Belles, Ukulele Troublemakers, Les Poupées Gonflées, Elis Mraz, fantastický Bad Mouse Orchestra, Elke & the Cool Girls, Sam Brown, nováčky na festivalu Zoë Bestel, Nellie McKay, výjimečnou Tricity Vogue, Geralda Rosse a vše završí návrat tolik oblíbené dvojice Honoka & Azita z Havaje.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce