David Koller ~ Acoustic Tour

Akce Písek

David Koller ~ Acoustic Tour
Koncerty
Další akce ve městě Písek

David Koller ~ Acoustic Tour

Koncert Davida Kollera, který měl proběhnout 7. října, se bude konat 21. dubna 2021. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Děkujeme za pochopení.

Chci zas v tobě spát, Amerika nebo Gypsy Love s novým prostorem a barvou. David Koller v Písku zahraje svoje hity v unplugged aranžích.
Jeden z nejúspěšnějších českých hudebníků David Koller se po letní sezoně vrací k akustickým koncertům. V rámci turné David Koller Acoustic Tour 2020 dorazí 7.10.2020 i do Písku. Zdejšímu publiku nabídne jiný koncertní zážitek, než skýtají velké haly. Během večera zazní například Chci zas v tobě spát, Troubit na trumpety by se nám líbilo, Gypsy Love, Amerika, Recidiva nebo Lovec střelec doktor&vědec. „Unplugged turné jedem sice už počtvrté, ale vždy k písničkám přistupujeme jinak a cizelujeme aranžmá. A podle ohlasu to baví i fanoušky, kteří mluví o prostoru, barvě a zvuku, který nebývá vždy v našich luzích a hájích ke slyšení,“ popisuje David Koller. Na pódiu budou muzikanti střídat dvoje bicí, perkuse, čtyři kytary a klavír. „Ve stejné sestavě hrajeme dlouho, jsme sehraní, rádi zkoušíme nové věci a akustické turné pro nás bylo výzvou. V kapele je to samý jazzman se srdcem rockera, tak konečně dostanou prostor,“ dodává s úsměvem David Koller, kterého doplní kytarista Michal Pelant, baskytarista Marek Minárik, bubeník Adam Koller, perkusionista Víťa Halška a hráč na kytaru a piano Matěj Belko.

19:00

od 450,00 Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Divadlo Frani Šrámka, Písek
KÁJA A BAMBULÁČEK - BAMBULKOVÁ SHOW
DK metropol, České Budějovice
CITRON - SÍLA NÁVRATŮ TOUR 2024
KD Vltava, České Budějovice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
DK metropol, České Budějovice
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Divadlo Frani Šrámka, Písek