Debustrol

Akce Horažďovice

Debustrol
Koncerty
Další akce ve městě Horažďovice

Debustrol & Mortifilia - KD Horažďovice

“Tak se všichni userte” v Horažďovicích bude Debustrol! Hned prvního února se v místním Kulturním domě naplno rozechvěje vlna vzteku a divokosti. Thrash metalová tuzemská legenda představí svou přes třicet let osvědčenou brutální nálož songů, co s tebou zatočí dřív, než padneš do hrobu mrtvol. Úkol zní – vyhlazení a tak neváhej dorazit na tuhle parádu, kde bude neuropatolog apokalypticky smažit steak. A než bys řekl Rwanda, tak zkázu přeruší válka. Vyznání smrti ještě okoření death metalová formace Mortifilia, která se po pauze chopila zbraně a nic nenechá náhodě. I tady se půjde na dřeň a přímo k jádru. Není nad čím přemýšlet, zkrátka 1. 2. se vidíme v HD.
Debustrol – kapela, která snad nepotřebuje představovat. Thrash metal v jejich podání zasáhl mnohé generace, které budou jistě z plných plic syčet texty pod podiem. Buď mezi nimi i ty.

Mortifilia – skupina, kterou zná každý, kdo se kdy zajímal o tuzemský death metal. Jejich přínos scéně rovněž není bez povšimnutí, což vám dosvědčí každý místní, kterého tam bude možné potkat.

Takže Debustrol a Mortifilia 1. 2. 2020 v Kulturním domě v Horažďovicích. Startuje se ve 20:00 a do sálu se dostanete za 250,- nebo lze koupit lupen v předprodeji on-line za 200,- zde: https://ticketware.eu/p/9DHC
Kamenný předprodej: Infocentrum Horažďovice, Mírové náměstí 15, Sušice - Kino, Havlíčkova ul.

Začátek akce: 1. 2. 2020 20:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce