Den bez aut 2017

Akce Znojmo

Den bez aut 2017
Akce pro děti, Jiné akce
Web organizátora:
znojmocity.cz/
Další akce ve městě Znojmo

Den bez aut

Osvětová ekologická akce Den bez aut se letos uskuteční v pátek 22. září na Horním náměstí. Akce informuje hravou a zábavnou formou o alternativách dopravy, prezentuje zdravý životní sty i aktivní trávení volného času.

Návštěvníci vyzkoušejí různé alternativy dopravních prostředků, sportovní aktivity pro všechny věkové skupiny a chybět nebudou ani soutěže. Na programu budou taneční a hudební vystoupení, biketrialová exhibice, zumba, nordic walking s Janem Vajčnerem, několikanásobným evropským medailistou a mistrem Evropy. Přednáška s názvem Najdi svou cestu spojená s hudebním vystoupením českého rappera Nenyho. Zapojí se navíc Městská policie Znojmo, Městské lesy Znojmo, Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Znojmo a mnoho dalších.

Den bez aut podpoří svou účastí také hráči „A“ týmu Orli Znojmo a HC Orli Znojmo-mládež, TJ Znojmo oddíl Florbalu, Znojmo Knights, BBK fitness se svým programem a Cykloklub Kučera. Relaxační a klidová zóna s nabídkou kávy a míchaných nápojů.

V soutěžích návštěvníci nastoupí jednotlivě a budou plnit úkoly v rámci workshopů (za drobné odměny) nebo sestaví čtyřčlenné týmy a zaběhnou si na čas soutěžní překážkovou štafetu. Ta bude rozdělena do několika kategorií – děti 1. stupeň ZŠ, děti 2. stupeň ZŠ, střední školy, rodiny a dospělí. Vyrazit na závodní trasu mohou i rodiče s těmi nejmenšími – s kočárkem.

Organizaci akce zajišťuje Středisko volného času Znojmo pod záštitou Zdravého města Znojma. Více na www.znojmo-zdravemesto.cz.

Místo konání akce: ZNOJMO, Obroková 10/12, Znojmo
Datum začátku akce: 22. Září 2017 09:00
Datum ukončení akce: 22. Září 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.8555N 16.0486E

Případné změny si prověřte na webu akce Den bez aut

Jméno organizátora: ZNOJMO
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce