Den otevřených dveří PF UJEP 2017

Akce Ústí nad Labem

Den otevřených dveří PF UJEP 2017
Jiné akce
Pedagogická fakulta UJEP, Ústí nad Labem
Další akce ve městě Ústí nad Labem

Den otevřených dveří PF UJEP 2017

Otevíráme dveře dokořán a vítáme Vás na PF UJEP!

Využijte tento den a přijďte se podívat na to, jak u nás probíhá studium, co u nás můžete získat a co všechno můžeme naopak my během studia nabídnout Vám.
Zde je předběžný harmonogram. Kde přesně se uskuteční jednotlivé přednášky, se dozvíte u info stánku, který bude hned u vstupu do budovy České mládeže 8 (V budově Hoření 13 program neprobíhá, všechny katedry budou zastoupeny na ČM 8. Budova však bude otevřená veřejnosti a i tam naleznete náš info stánek.).

9:00 – 11:00 Program na jednotlivých katedrách
11:00 – 11:40 Hlavní přednáška ve velké aule o PF UJEP
11:45 – 12:00 Informace k přijímacímu řízení
12:00 - 12:30 Ukázková přednáška pro budoucí vysokoškoláky na téma „Paměť a její tajná zákoutí“
12:30 – 14:00 Prohlídka s průvodci po univerzitě

Každá naše katedra má pro Vás připravený svůj dopolední program. Například na KVK se můžete těšit na výtvarnou činnost našich studentů, KTVS Vás zas provede sportovní halou a na KAJ Vás přivítají rodilí mluvčí i se studenty. Ostatní katedry Vás se představí prostřednictvím prezentací či osobních konzultacích.
Hlavní přednáška od 11:00 ve velké aule bude vedena našimi dvěma studenty, kteří Vám stručně představí naší fakultu a "jak to u nás vlastně chodí". Paní ze studijního oddělení Vám velmi rychle připomene nejdůležitější termíny přihlášek, abyste na nic nezapomněli.
Jelikož studium na vysoké škole je poměrne specifické, připravili jsme si pro Vás ukázkovou 20 minutou přednášku od našeho oblíbeného proděkana pro studium, doc. Jiřího Škody. Téma přednášky je Paměť a její tajná zákoutí, která byste před maturitou mohli poznat. :)
A na závěr, pokud budete mít ještě sílu, si můžete s našimi průvodci projít nově postavený kampus, ve kterém kromě univerzitní knihovny naleznete i sídlo rektorátu, nejnovější prezentační místnosti či menzu.

Veškeré informace o přijímacím řízení naleznete na www.chcemeucit.cz nebo na webových stránkách jednotlivých kateder na www.pf.ujep.cz.

Těšíme se na Vás!
PF UJEP

Místo konání akce: Pedagogická fakulta UJEP, České mládeže 8, Ústí nad Labem
Datum začátku akce: 26. Ledna 2017 09:00
Datum ukončení akce: 26. Ledna 2017 14:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6656N 14.0224E

Případné změny si prověřte na webu akce Den otevřených dveří PF UJEP 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce