DINOHRÁTKY VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

DINOHRÁTKY VE ZLATÉM JABLKU
Akce pro děti, Výstavy
Další akce ve městě Zlín

Od 1. do 23. července se hlavně nejmenší návštěvníci Zlatého jablka mohou těšit na další interaktivní výstavu, která je pro ně připravena na letošní prázdniny. Pravěcí tvorové tentokrát v obchodním centru dokonce ožijí a děti tak budou mít možnost ještě více nahlédnout do jejich světa. O prvním prázdninovém víkendu se navíc otevřou speciální workshopy.

Již potřetí se do Zlatého jablka vracejí dinosauři. Letošní léto s sebou přinášejí zase něco nového a ještě zajímavějšího než obvykle. Interaktivní výstava umožní návštěvníkům zažít svět dinosaurů vícero smysly, tedy nejen je vidět, ale i slyšet, a na některé si i vylézt nebo jimi prolézt. Exponáty budou umístěny ve všech čtyřech podlažích prodejní galerie. 

Kromě výstavy jednotlivých dinosaurů bude otevřený i speciální dinokoutek ve 2. poschodí, kde bude archeologické naleziště, dinosauří houpadlo, kreativní dílničky a navíc relax zóna pro rodiče. 

Na první dva červencové dny jsou připraveny také workshopy. V sobotu 1. července mezi 13. a 17. hodinou se mohou děti vydat po stopách dinosaura. Od svého průvodce se ke každému exponátu dozvědí zajímavou historku ze života pravěkých obrů. V neděli 2. července bude čas od 13 do 17 hodin patřit pravěkému vaření – zdobení dinosauřích perníčků. Na děti čekají i dárky a suvenýry s dinosauří tematikou. Po oba dny bude od 10 do 17 hodin obchodním centrem procházet „živý dinosaurus“ se svým krotitelem, a děti, které nevystraší svým hrůzným řevem, budou mít příležitost se s ním vyfotit. 

 Všichni ostatní se mohou vyfotit s dinosaurem u fotostěny, která bude po celou dobu akce k dispozici v přízemí prodejní galerie, a odnést si tak domů trvalou památku na setkání s dinosaury ve Zlatém jablku.

 Interaktivní výstava dinosaurů je otevřena od 1. do 23. července po celou provozní dobu obchodního centra. Dětský koutek je umístěn ve 2. poschodí (na místě bývalé prodejny Albi) a otevřen od 9 do 21 hodin. Workshopy probíhají 1. a 2. července od 13 do 17 hodin a jsou zdarma.

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce