Diskoteka CITOV 2017 - Memories

Akce Citov

Diskoteka CITOV 2017 - Memories
Zábava, párty
Další akce ve městě Citov

Diskoteka CITOV 01/09 - Memories

Diskoteka Citov presents “MEMORIES”

JEDINÁ akce Diskoteky Citov tento rok! S žádnou jinou akcí probíhající tento rok v Citově nemáme nic společného :)

Proč tuto akci vůbec děláme, když jsme ukončili pořádání veškerých akcí jak v Citově tak v Olomouci?

Někteří možná víte, že celé roky pro vás tým Diskotéky Citov chystal netradiční akce, na kterých bylo vždy něco nového. Tyto akce nevymýšlel a neměl na starost nikdo jiný než zakladatel novodobé Diskotéky Citov - Martin Šefčík. Tento nadaný člověk, který svou prací proslavil vesnici s 500 obyvateli nejen v celém regionu/republice, ale i v zahraničí, nás bohužel navždy opustil a my bychom chtěli vzdát poctu tomuto člověku touto jedinečnou akcí. Martin se pro vás vždy snažil dělat ty největší a nejlepší akce, které budou něčím výjimečným. Nebude tomu jinak ani tentokrát.
I když se bude jednat o památeční akci pro Martina, nečekejte smutek a slzy - právě naopak. Pojďme odpálit tu nejlepší akci v tom nejlepším stylu. Martin by to ani jinak nechtěl.
proto pro vás připravujeme hodně nabušený program od začátku akce až do konce!

HLAVNÍ BODY AKCE:
DJs
Hlavní účinkující našich akcí byl vždy SHEFA, který nebude chybět ani tentokrát. Svými energickými sety Vás rozproudí od začátku akce až do konce. Po boku Shefy vystoupí na Eelectro Stage Vám všem známý Flashwell, který na vás také nenechá suché triko.
Když bude vše probíhat podle plánu možná vystoupím se svým vzpomínkovým setem i já - DJ Johny.
.
MAIN STAGE:
Tato stage se tradičně nachází v hlavní budově a od počátku akcí Diskotéky Citov jsme na této stage hrávali hudbu všech komerčních žánrů. O tuto hudbu se i tentokrát postarají naši mistři v oboru: Dj Shimmy Live a * DJ RC *
ELECTRO STAGE:
Prostor malého bazénu se stane parketem pro to nejlepší ze žánrů EDM, House a dalších. O tuto hudbu se nepostará nikdo jiný než naši rezidentní SHEFA / FLASHWELL / JOHNY.

VELKOPLOŠNÁ VIDEOPROJEKCE:
►na které budou v průběhu večera puštěna všechna videa z uplynulých ročníků Diskotéky Citov. Budete tak moci zavzpomínat na všechny ročníky a akce, které pořádala Diskotéka Citov

FOTOSTĚNA:
► udělejte si nezapomenutelnou fotku se svými přáteli na naší akci.

GOGO TANEČNICE:
V olomouckém Sklubu jsme vzali na pódium vůbec poprvé kromě DJ’s také krásné GoGo tanečnice. Ty nově uvidíte také na naší akci v Citově.

PŮLNOČNÍ PŘEKVAPENÍ:
Jak název akce napovídá, bude tato akce věnována zakladateli novodobé Diskotéky Citov. Během celého večera budete moci psát vzkazy a přání věnované jak už Martinovi nebo Diskotéce Citov, všechny tyto vzkazy pak vezmeme a budou vypuštěna na balóncích plných Hélia na které bude navazovat ohňostroj na počest Martina.

AUTOBUSOVÉ ROZVOZY:
Opět pro Vás zajišťujeme autobusové rozvozy z akce. Bohužel s omezenou kapacitou. Události na rozvozy budou založeny v samostatných událostí . Při příchodu na akci doporučujeme koupit co nejdříve lístek na požadovaný směr aby jste se měli jak dostat z akce domů.

PRODEJNÍ STANY:
V areálu bude opět několik stanů s občerstvením - celkem asi 30 metrů barů, 2 výčepy, 4 vstupní terminály pro minimální fronty u vstupů (minimální fronty u vstupů a na barech nebo u jídla jsou u nás prioritou).

SOUTĚŽE O VSTUP ZDARMA:
Budete se chtít dostat na naší akci zdarma? Není problém. Stačí když se zúčastníte některé z našich soutěží ať už na facebooku nebo s našim sponzorem GYROS MAX PŘEROV. Všechny soutěže budeme postupně přidávat na našich stránkách

SOUTĚŽE O POUKAZY NA BAR:
Chceš si párty užít a neutratit ani korunu? Zapoj se do našich soutěží které budeme postupně zveřejňovat .

AFTERPARTY:
Nechceš končit ve 2 hodiny a chceš se ještě bavit? Oficiální afterparty bude probíhat v olomouckém Belmondo club.

PROFESIONÁLNÍ OCHRANA A ZDRAVOTNÍCI:
V areálu akce a celé obci se o Vaši bezpečnost budou starat profi security a zdravotníci.

Akce je přístupná od 15 let!

Chtěli bychom předem upozornit, že akce Diskotéky Citov je přístupna od 15 let. Dále upozorňujeme, že všichni účastníci mladší 18 let budou u vstupu podrobeni dechové zkoušce na alkohol. Pokud se stane že nezletilí návštěvník bude pod vlivem alkoholu bude mu ustřižen vstupní pásek na ruce a bude z areálu vykázán bez nároku vrácení vstupného.

Dále bychom chtěli upozornit, že i účastníci starší 18 let, kteří budou v silně podnapilém stavu nemusí být u vstupu na tuto akci vpuštěni.

Prosím nepleťte si tuto událost s událostmi jiných pořadatelů pořádajících podobné akce ve stejném areálu koupaliště citov. Akce Diskotéky Citov je v letošním roce pouze jedna a s ostatními akcemi nemáme kromě společného areálu nic společného. Naši akci a informace o ni naleznete pouze na stránkách www.facebook.com/citov nebo www.diskotekacitov.cz

Budeme se těšit. Tým Diskotéky Citov a Hasičů Citov

Místo konání akce: Diskoteka Citov, Citov
Vstupenky: http://www.facebook.com/citov
Datum začátku akce: 1. Září 2017 20:00
Datum ukončení akce: 2. Září 2017 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4656N 17.3243E

Případné změny si prověřte na webu akce Diskoteka CITOV 01/09 - Memories

Jméno organizátora: Diskoteka Citov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
PLANETA SLEPIC
Divadelní sál, Prostějov
Partička 17:00
Kino Metropol, Olomouc
Partička 19:00
Kino Metropol, Olomouc
SILNÉ REČI V ŠTERNBERKU
Kulturní dům, Šternberk
Kafe u Osmanyho
Městský dům, Přerov
Čarodějnice
Rybník Stráž, Pelhřimov