Drummatic - dnb party

Akce Soběslav

Drummatic - dnb party
Zábava, párty
Další akce ve městě Soběslav

Drummatic - dnb party

Zdravíčko přátelé drobného hazardu a příjemného riskování! :D Tímto vás zveme na Palubu,kde proběhne drum and bass noc.Každý kdo má tento štyl rád i chce poznat si přijde na své.Během večera zazní melodické,hopsavé,temnější,tvrdší subžánry toho štylu.Bude možno i vidět čistě pure vinyl set (set z gramofonových desek)K poslechu a tanci zahrají dj's z jihu čech.A na vás je přijít,užít si večer v poklidu a tanci a třeba tím nastartujem tradici této noci.Těšíme se velice.A pátek 13-tého je šťastný den. ;)

Dj's:
BronCZik
Weed vs. The Fury (Young blood crew)
Kejleb (Hvozdno sound)
Revo (The Vinyl Scrapers)
Vapa (The Vinyl Scrapers,Darkside records)
Krokodeel (The Vinyl Scrapers)


Akce na drinky !!!!
Vstup: Do 23:00 - 80 Kč
Po 23:00 - 100 Kč

BronCZik

BronCZik se věnuje Dj-ingu od roku 2006.Začátky se vlnnily na vlnách Techna,Hard Techna a Tekna.V roce 2009 navštívil v Plzni legendární PIG FEST a poprvé se setkal s hudebním stylem DRUM and BASS.Ten večer došlo ke zlomu a změně štylu hraní.Koupil si desky DnB a začal trénovat a hrát tento štyl a to zůstalo dodnes.Hraní z gramofonů taky neopustil akorát přešel na Serato.Má rád sety složený s málo známých producentů/treků a co mají příběh,rychlé i dlouhé přechody s double dropama a po celou dobu řádnou basovou linku.Prostě pěkně od podlahy aby to šlapalo.Preferuje tvrdší štyly,ale okoření set i jemnějšíma věcma s vokáláma a zajímavýma happy melodiema.Oblíbení producenti: Break,Kursiva,Cruk,Spor,Aktive,Jade,Hypoxia,Brainpain,QO,Hedj,Absurd,Substance,Fragz,Freqax,Redpill,June Miller,Trei,Black Sun Empire,State of Mind,Audio......


VAPA (The Vinyl Srapers,Darkside Records)

DJ Vapa je mladý 22. letý Dj z Jižních Čech konkrétně z Veselí nad Lužnicí. Hraní se věnuje již od 14 let kdy byl poprvé na DnB mejdanu. Pohled na jeho bratra , který taky hraje ho naprosto fascinoval a touha hrát v něm začla růst. Téměř denně docházel trénovat k bratrovi domů. To mu ale nestačilo a tak pořizuje za krátkou dobu svůj první controller. To mu, ale nestačí a navíc zjišťuje, že pro něho tudy cesta nevede a tak pořizuje svoje první gramofony a mix. Trénuje denně a nejen DnB, ale i Dubstep,Grime,Hip Hop a i Tekkno. Nebrání se novým věcem a tak v roce 2015 tehdy už člen TVS vstupuje do Jay & Adie family (hip hop) aby se stal djem živé kapely ve které nechyběl ani jeho bratr hrající na trumpetu a dokonce i bubeník Pavel Cihlář. Myšlenka živé kapely, ale přežila bohužel jen jeden rok a tak se vrátil naplno k trénování a hraní DnB a v roce 2016 se stává členem DarkSide Records. Za tu dobu si stihl zahrát po boku mnoha jmen a to nejen z DnB scény jako jsou: Zombie Cats ,A-Cray, Pixie, Akrom, Shmidoo ,Snookey, Prolix, Dj Flux, Dj Ramel, Martin Svátek, Sodoma Gomora, Regie(ZeměVzduch,MVP), Bee(ZeměVzduch), Dezrechtz, Vec, Afu-Ra.

The Vinyl Scrapers

**BIOGRAFIE THE VINYL SCRAPERS do roku 2014**
Založení TVS se datuje na přelom roku 2008-2009 kdy se dva kluci ( Worel a Revo ) rozhodují, že díky dlouholetému kamarádství, společné lásce k hudbě a DJingu je potřeba přestat hrát pro sebe v pokoji a začít vystupovat na veřejnosti pod společným jménem THE VINYL SCRAPERS.Kluci se zúčastňují neoficiálních undergroundových akcí, seznamují se s publikem a po práci trénují. Jejich společná cesta se ale pomalu rozděluje. Worel odlétá pracovně na rok na Nový Zéland a Revo jde pracovat do Prahy kde po čase pravidelně hraje s různými DJs v různých klubech.Je podzim 2011 Worel se vrací ze Zélandu a Revo z Prahy. Začínají opět trénovat společně na gramofony a oficiálně vystupovat na akcích.Těsňe před koncem roku 2012 TVS po suprově odehraném setu na společné akci přibírají nového člena Krokodeela. Na konci jara 2013 se všichni tři shodují, že je potřeba zaujmout i mladší publikum a čím jiným než mladou krví a přibírají tedy čtvrtého člena kterým je teprve osmnáct let starý nadějný začínající DJ a producent Vapa. Všichni čtyři mají rádi zlomené beaty a přesto je od sebe bezpečně rozeznáš.Zatímco Krokodeel si libuje v Breakbeatu, má rád i tvrdší DnB v přesných mixech stejně jako Vapa který to rád proloží Dubstepem, Drumstepem a podobně. Worel si ujíždí na starých Junglech, na méně mainstreamových DnB peckách a pokud jde o rovný beat tak je to House/TechHouse. Od Reva zase můžeš slyšet melodickej, skákavej DnB vetšinou prolnutý mužským nebo ženským vokálem a z rovných beatů je to pak TechHouse/DeepHouse. Do této doby se TVS podařilo objet už spoustu klubů a festivalů ve středních, jižních, západních čechách, vysočině a šumavě kde si zahráli po boku více i méně známých tuzemských i zahraničních DJs. Díky hraní jsme zažili spoustu nezapomenutelných zážitků, poznali špatný, hlavně ale dobrý DJs,promotéry a lidi co muzikou žijí- ze kterých se postupem stali kamarádi se kterýma se vždycky rád vidíš ( tímto Vás všechny zdravíme!!! ) Na závěr bychom chtěli poděkovat našim fanouškům a lidem kteří chodí na párty, baví se a tančí, protože vaše radost a tanec je pro nás tou největší odměnou a motorem dělat to dál a furt něco zlepšovat...! Děkujeme! S pozdravem The Vinyl Scrapers.

Místo konání akce: Disco Paluba Sobeslav, Nová 409/II, Soběslav
Datum začátku akce: 13. Dubna 2018 21:00
Datum ukončení akce: 14. Dubna 2018 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2546N 14.718E

Případné změny si prověřte na webu akce Drummatic - dnb party

Jméno organizátora: Disco Paluba Sobeslav
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MIROSLAV DONUTIL - NA KUS ŘEČI
DK metropol, České Budějovice
ČARODĚJNICKÝ SLET
Velké náměstí, Prachatice
CAVEMAN
DK metropol, České Budějovice
Screamers - Tuláci časem
Metropol, České Budějovice
TECHTLE MECHTLE - ALL INCLUSIVE BIBIONE
Kulturní dům Střelnice, Jindřichův Hradec